Jako cool modeli za vježbanje s potpisom popularne modne influencerice

Jako cool modeli za vježbanje s potpisom
popularne modne influencerice

Jedan od modnih trendova koji je obilježio posljednjih godinu dana, a kojem će se mnogi vratiti s prvim jesenskim danima bez sumnje je activewear. Sportski odjevni komadi svoj početak našli su na sportskim terenima kao nezaobilazni dio opreme svakog sportaša. Kroz desetljeća, activewear modeli doživjeli su brojne transformacije i svoje mjesto pronašli unutar popularne kulture i street style mode. Sada, activewear trend ponovno se našao u središtu modnog svijeta i istaknuo među it komadima koje ćemo birati za vježbanje, ali i za svakodnevne odjevne kombinacije.

Nova popularnost activewear modela potaknula je brojne modne brendove da svojoj ponudi dodaju liniju odjeće za vježbanje, a mnoge individualce da pokrenu activewear brend. Jedan od novih brendova u čijoj smo kolekciji pronašli neke od najboljih modela je MANOLA.

MANOLA – activewear brend Belen Hostalet čije modele obožavamo

Belen Hostalet je španjolska influencerica čije ste odlične fotografije zasigurno već otkrili na Instagramu. Uz putovanja i modu, Belen je veliki zaljubljenik i u sport. Za Belen, sport je način na koji se brine o svom tijelu, ali i svom umu, vrijeme za bijeg od svakodnevice i vrijeme za povezivanje sa samom sobom, istaknula je na stranici brenda. Kako je nastala MANOLA? Belen je dugo razmišljala o projektu u kojem će povezati svoju ljubav prema modi i prema sportu.

Kreirani za vježbanje, idealni i za ležerne svakodnevne kombinacije, MANOLA activewear modeli stvoreni su za užurbanu modernu svakodnevicu u kojoj tražimo odjevne komade u kojima ćemo se osjećati slobodno, a pritom izgledati dobro. Svi modeli dizajnirani su u Španjolskoj, a proizvedeni u Europi od održivih materijala.

U nastavku donosimo pogled na hit MANOLA sweatshirtice i na nove modele koji uskoro stižu, a koji su već dostupni za pre-order ovdje.

Manola activewear 2021.
Manola activewear 2021.
Manola activewear 2021.
Manola activewear 2021.
Manola activewear 2021.
Manola activewear 2021.
Manola activewear 2021.

Foto: Instagram, MANOLA

Učitati još
Zatvori