Nova kultna suradnja: adidas Samba x Leo Messi tenisice još bolje izgledaju kad su oslikane
Nova kultna suradnja: adidas Samba x Leo Messi tenisice još bolje izgledaju kad su oslikane

Nova kultna suradnja: adidas Samba x Leo Messi tenisice još bolje izgledaju kad su oslikane

Vodeći sportski gigant, adidas, novi niz godina uživa u mega uspjehu. Nakon što su ponovno lansirali povijesni model tenisica zvan Samba, modna industrija se u trenu zaljubila. I ne pušta. Danas su jedne od najprodavanijih i najpopularnijih tenisica, a adidas svako malo lansira nove upečatljive modele u nizu privlačnih kolorita. Dodatne uspjehe postižu sa suradnjama, primjerice Wales Bonner x adidas Samba suradnjom koja se svakoga puta rasproda u rekordnom vremenu. Sad kao nastavak na već postignuti uspjeh, adidas je lansirao Messi Samba model. O čemu je riječ? Saznajte u nastavku.

adidas Samba x Leo Messi tenisice su stigle u prodaju

Nakon što se još u 2023. pričalo o ovoj iconic suradnji, adidas Samba x Leo Messi tenisice su konačno lansirane. Iako se dizajn i izgled možda neće svidjeti svakome, vjerujemo da će ih fanovi najpoznatijeg nogometaša instantno kupiti. Riječ je o bijelim Sambama s plavim i krem detaljima. Tri iconic adidas linije dolaze u svijetlo plavoj, dok su jezik i vezice u royal blue nijansi. Razlog ovog izbora boja je zbog kultnog kolorita argentinske nogometne momčadi. Isto tako tenisice u prednjem dijelu krasi bež brušena koža. Za razliku od klasičnih Samba modela, gumeni potplat dolazi u bijeloj boji. Što se tiče detalja, na stražnjoj strani tenisica se nalazi zlatni dio koji je adidas ubacio kako bi proslavili Messijev zlatni uspjeh u Katru. Također, poviše 3 linije, umjesto Samba piše Messi. Na jeziku se može uočiti i Messijev logo u svijetlo plavoj nijansi.

samba x messi adidas
samba x messi adidas
samba x messi adidas
samba x messi adidas

Idealne svakodnevne tenisice

adidas je s ovim klasičnim dizajnom i pomno postavljenim detaljima, kreirao casual svakodnevne tenisice koje slave Messijev uspjeh i karijeru. Istovremeno su svestrane i pristaju na sve, a ističu Messija kao uspješnog nogometaša. Poput ostalih basic bijelih tenisica, ovaj model će biti idealan staple komad u vašoj garderobi. Osim toga prodaju se po atraktivnoj cijeni od 100 eura. adidas Samba x Leo Messi model možete naći na linku ili na službenoj adidas stranici.

No ono što nam je dodatno zapelo za oko je oslikani dizajn argentinskog umjetnika @stepkicks510 koji je osmislio svoju šarenu i upečatljivu varijantu. I što je još bolje, prodavat će ograničeni broj komada. Sve informacije pronađite na linku.

adidas Samba x Leo Messi
adidas Samba x Leo Messi

Foto: adidas, Instagram (@stepkicks510 @soccerdotcom)

Učitati još
Zatvori