Klisab je upravo najavio prvu samostalnu reviju i prvu liniju za muškarce
Klisab je upravo najavio prvu samostalnu reviju i prvu liniju za muškarce

Klisab je upravo najavio prvu samostalnu
reviju i prvu liniju za muškarce

KLISAB, nagrađivani hrvatski brend nove generacije, jesensku sezonu započinje s novim projektom. Radi se o  samostalnoj reviji za kolekciju FALLFALL6 koju će održati 13. rujna. Segment te kolekcije naziva DENIMDENIM. Razvili su ga uz podršku automobilske marke Lexus, premium brenda čija vozila, kao i KLISAB odjeću, točno opisuje majstorstvo ručne izrade, odgovornost prema okolišu i osjećaj luksuza koji izazivaju.

klisab

Cjelokupan Lexusov proizvodni proces temelji se na standardu izvrsnosti i majstorskom umijeću ručnog rada. Iste atribute ima i KLISAB DENIMDENIM linija. Odjeća je nastala ručnom izradom u patchwork tehnici prepoznatljivoj za ovaj brend. Sakoi, traperice, jakne i suknja iz ove linije nastali su upcyclingom traper hlača. Taj postupak kreativnog ‘re-usea’ dizajneri su odabrali jer ostvaruje proizvode dodane vrijednosti bez kreiranja ikakvog daljnjeg štetnog utjecaja na okoliš.

klisab nova kolekcija

Jeans je odabran kao jedan od najizdržljivijih materijala. Time se jamči trajnost upcycling proizvoda i istovremeno izbjegava proces izvorne proizvodnje jeansa koji je vrlo štetan za okoliš. Na izazov kreiranja vrhunskog proizvoda s minimiziranim štetnim utjecajem na okoliš uspješno odgovara i Lexus nudeći hibridne modele koji su ekološki odgovorni. Istovremeno ne kompromitiraju osjećaj luksuza i sigurnosti pri vožnji.

klisab nova kolekcija
klisab nova kolekcija

U kolekciji FALLFALL6, uz nove kreacije za žene, dizajneri će prvi put predstaviti i KLISAB liniju za muškarce kroz reviju. Realizaciju su podržali Beefeater gin, Keune Haircosmetics, Databox, Högl i Estée Lauder.

klisab nova kolekcija
klisab nova kolekcija

FOTO: Aleksandar Selak

Učitati još
Zatvori