Sjajne vijesti! Klisab otvara prvu trgovinu u Zagrebu
Sjajne vijesti! Klisab otvara prvu trgovinu u Zagrebu

Sjajne vijesti! Klisab otvara prvu
trgovinu u Zagrebu

Sjajne vijesti danas su odjeknule domaćom modnom scenom. Domaći brend Klisab, koji je sinonim za urbanost i jednostavnost otvara svoju prvu trgovinu u Hrvatskoj. Prepoznatljiva estetika i vječni komadi osigurali su im visoko mjesto na modnoj ljestvici, a iz godine u godinu nas iznova oduševe novim kolekcijama.

Prva Klisab trgovina u Zagrebu

Modni dvojac ovu sretnu vijest je objavio na službenom Instagram profilu, a sudeći po komentarima izazvala je reakcija oduševljenja. Što nas ne čudi obzirom na brzu modu i masovnost koju je ista izazvala, ljudi su željni unikatnog i kvalitetnog dizajna kakav stvara ovaj modni dvojac. Najpoznatiji su po svojim trench kaputima i specifičnim blejzerima u zagasitim nijasama. Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić stoje iza ove specifične estetike koju jako volimo.

Jako smo sretni zbog ove vijesti jer ćemo napokon moći sve isprobati na licu mjesta. Kada će se točno otvoriti nije poznato, ali sve detalje možete pratiti na njihovom Instagram profilu. Jesenske dane planiramo dočekati sa spremnim modnim komadima, a Klisab će sigurno biti na vrhu ljestvice omiljenih komada. Što god odabrali od ovog modnog dvojca, ne možete pogriješiti jer je riječ o vječnim komadima koje uvijek možete nositi.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori