Zigman potpisuje kreaciju koju je Beyonce nosila na turneji. Pogledajte kako izgleda
Zigman potpisuje kreaciju koju je Beyonce nosila na turneji. Pogledajte kako izgleda

Zigman potpisuje kreaciju koju je Beyonce nosila na turneji. Pogledajte kako izgleda

Lista svjetskih zvijezda koje biraju Zigmanove kreacije za svoje nastupe sve je duža. Posljedna u nizu je Beyonce koja je njegovu kreaciju odabrala za svoju Renaissance turneju. Zigman osobno je to objavio na svom profilu, a kako kaže, nikada nije ni sanjao da bi Beyonce mogla nositi baš njegovo djelo.

Dodao je i kako iza kreacije stoje mjeseci rada i truda, a da je krajnji rezultat bolji nego što je zamišljao. Radi se o srebrnom korzetu s prepoznatljivim Zigmanovim detaljima i krilima. Bey ga je nosila na koncertu u Phoenixu, a uz njega je imala i visoke srebrne čizme te su plesačice oko nje također bile u srebrnim opravicama.

Srebrna boja ima posebno značenje

Inače, Beyonce je prije nekoliko nekoliko dana na svom Instagram profilu objavila kako je počela sezona horoskopskog znaka djevice (što je i ona sama). Rekla je kako je njezina rođendanska želja da ljudi koji će doći na njezine koncerte između 23.8. i 22.9., obuku svoje najblještavije srebrne outfite. “Okružit ćemo se blistavim ljudskim disko kuglama i u svakoj će se vidjeti odraz naše radosti”, napisala je.

Slaganje outfita za njezine koncerte postao je svojevrsni trend otkako je njezin tim na stranici počeo objavljivati najbolje odjevene ljude s koncerata. Karte za sve njezine koncerte su rasprodane pa je jasno koliko velika stvar je što je hrvatski dizajner potpisao jedan njezin outif.

Juraj Zigman – dizajner kojeg vole zvijezde

Podsjećamo, Juraj Zigman dizajnirao je outfite za Nicki Minaj, Lil Nas X-a, Lizzo, Mary J Blige, Christinu Aguileru, Megan Thee Stallion i mnoge druge. Njegov dizajn prepoznat je diljem regije, ali i svijeta te ga sve češće imamo priliku vidjeti na crvenim tepisima.

Učitati još
Zatvori