Jennifer Lopez za Intimissimi: Razigrana kampanja koja slavi ženstvenost
Jennifer Lopez za Intimissimi: Razigrana kampanja koja slavi ženstvenost

Jennifer Lopez za Intimissimi: Razigrana
kampanja koja slavi ženstvenost

Intimissimi službeno objavljuje da je međunarodna ikona Jennifer Lopez njihov novi globalni brend ambasador. Talijanski brend donjeg rublja i intimne odjeće objavio je ovu vijest za vrijeme njihove nove kampanje za kolekciju proljeće/ljeto 2023.

Nova Intimissimi kampanja

Kampanja slavi žene i osnažuje ih da se osjećaju samopouzdano i cijenjeno u svim svojim životnim ulogama. Današnje žene su pametne i uspješne i uzor drugima. Inspiriraju nas da marljivo radimo i slijedimo svoje snove. Lopez je istinski ambasador za Intimissimi jer unosi snažni i moderni seksipil u brend i predstavlja njegove temeljne vrijednosti. “Kada smo tražili ambasadora koji utjelovljuje duh svih naših legendarnih kupaca, odmah smo se sjetili Jennifer Lopez. Želimo da žene žive ispunjenim životima i osjećaju se osnaženo svaki dan,” rekao je Matteo Veronesi, glavni izvršni direktor brenda Intimissimi.

Jennifer Lopez u Italiji

Jennifer je otkrila Intimissimi dok je putovala Italijom prošle godine. “Volim Italiju – ljude, modu, kulturu, hranu i njezinu povijest. Kada sam otkrila Intimissimi, odmah me privukla njihova dragocjena svila, romantična čipka, prekrasni i laskavi krojevi, te detaljni dizajn” rekla je Jennifer Lopez, “Ponosna sam što sam Intimissimi žena i počašćena što smatraju da predstavljam njihove kvalitete samopouzdanja, živahnosti i snage.”

Riccardo Ruini, kreativni direktor, dočarao je suštinu sanjivog i živahnog talijanskog ljeta u novoj kampanji proljeće/ljeto 2023. transformirajući boje Positana. Nijanse fuksije koja predstavlja bugenviliju, narančasta za blistavo sunce i tirkizna koja simbolizira Sredozemno more protkane su kroz novu kolekciju. Ruini, zajedno s redateljicom Giom Coppolom i fotografom Chrisom Collsom, doista dočaravaju živahni obalni talijanski raj. Kampanja prikazuje dan u životu Jennifer Lopez, koja opuštena, razigrana, dok ispija kavu sama sebi pjeva pjesmu “II Cielo in una stanza”. Prikaz žene s kojim se svatko može poistovjetiti, s elementima tajnovitosti i magije.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori