Omiljena kućna kombinacija ove godine izgleda bolje no ikad

Omiljena kućna kombinacija ove
godine izgleda bolje no ikad

Ispred nas je blagdansko razdoblje koje će nam donijeti kratki predah od užurbanih radnih dana. Listu obaveza zamijenit ćemo listom filmova koje želimo pogledati i knjiga koje želimo pročitati, poslovne sastanke zamijenit ćemo opuštenim kućnim druženjima s obitelji i prijateljima, a poslovne modne favorite zamijenit će omiljena kućna uniforma. Uvijek ugodna poput druge kože, kućna uniforma za zimske dane ove godine i izgleda bolje no ikad prije.

Omiljena zimska kombinacija u kojoj želimo provesti svaki trenutak

Kako izgleda savršena odjevna kombinacija za opuštene zimske dane koje nam donose blagdanski tjedan i početak nove godine? Kada je riječ o kućnoj uniformi, na prvom mjestu uvijek je udobnost modela koju ćemo pronaći u kombinaciji finih materijala i dobrih krojeva. Iako ćemo ih nositi kod kuće, u svakom se modelu još uvijek želimo osjećati dobro i posebno, zbog čega se na drugom mjestu pri odabiru modnih favorita za kućne kombinacija ističe izgled samih modela. Boje i uzorci te decentni detalji samo su neki od trikova koji udobne modele pretvaraju u one u kojima ćete se i osjećati i izgledati jako dobro.

Na vrhu našeg popisa kućnih favorita nalaze se pidžama i donje rublje, a odgovor na potragu za najboljim modelima i ove nam sezone donosi omiljeni Intimissimi.

Udobni i zavodljivi modni favoriti nose Intimissimi potpis

Privlačan spoj klasičnih krojeva i najnovijih trendova, finih materijala i laskavih krojeva ono je što Intimissimi donje rublje i pidžame svake sezone iznova ističe kao među najboljim modelima koje možete dodati u svoju garderobu. Iznimka nije ni zimska kolekcija popularnog talijanskog brenda koja donosi jednu od njegovih najboljih kolekcija. Istovremeno nevjerojatno udobni i zavodljivi, novi Intimissimi modeli sve su što nam treba za savršeni kućni look.

U središtu nove Intimissimi kolekcije ističe se donje rublje. Od čipke ili tek s dodatkom decentnih čipkastih detalja, Intimissimi donje rublje krasi zavodljiv izgled i bezvremenska kvaliteta – kombinacija zbog koje ćete se kad nosite Intimissimi donje rublje uvijek osjećati malo posebnije. Čak i u najopuštenijem kućnom izdanju u kojem ćemo preko zavodljivog Intimissimi donjeg rublja prebaciti omiljenu pidžamu.

Intimissimi će još jednom biti odgovor na našu potragu za savršenom pidžamom. U zimskoj kolekciji baš svatko može pronaći svoj savršeni model – od elegantne slip spavaćice preko klasičnog pidžama kompleta koji donosi spoj ugodne košulje i širokih hlača do toplih modela do flanela.

Uz prepoznatljive laskave krojeve, u zimskoj Intimissimi kolekciji donjeg rublja i pidžama istaknulo se i nekoliko zanimljivih detalja – leopard uzorak i crvena boja te detalji od čipke i detalji od satena svaki od modela čine jednostavno neodoljivima!

Neke od najboljih Intimissimi modela za zimske dane donosimo u nastavku, a cijelu kolekciju otkrijte u najbližoj Intimissimi trgovini ili na intimissimi.com.

Učitati još
Zatvori