Jared Leto za Met Galu obukao kostim u obliku Karlove mace Choupette
Jared Leto za Met Galu obukao kostim u obliku Karlove mace Choupette

Jared Leto za Met Galu obukao kostim u
obliku Karlove mace Choupette

Tema ovogodišnje Met Gala večeri bila je bogata modna ostavština njemačkog dizajnera Karla Lagerfelda koji se svojim genijalnim radom upisao u stranice modne povijesti. Izložba je otvorena pod nazivom Karl Lagerfeld: A Line of Beauty, a posjetitelji su mogli pogledati 150 impresivnih kreacija tijekom godina stvaralaštva. Iako su se za njegov život vezale razne kontroverze, nitko ne može osporiti njegov utjecaj na modu i prazninu koja je ostala nakon njega.

Od crvenog tepiha smo imali velika očekivanja i moramo priznati kako nas nije impresionirao. Mogli ste vidjeti kultne Chanel komade, a neki i nisu najvještije pogodili zadanu temu. No, osoba koja je podigla najveću prašinu na ovogodišnjoj večeri je glumac Jared Leto.

Jared Leto
Jared Leto

Jared Leto u kostimu mace Choupette

Životopis Karla Lagerfelda je poprilično bogat, ali svi koji ste ga pratili znate da je veliku ljubav gajio prema svojoj maci Choupette. Ona je bila njegova prijateljica i ljubimica, što je dokazao i nasljedstvom od 1.3 milijuna dolara koje joj je ostavio. Upravo zbog toga je Jared Leto u kostimu pogodio temu jer zaista vjerujemo kako mu je Choupette značila jednako kao i moda. Riječ je o vjerodostojnom kostimu koji je podigao najveću prašinu jer nismo znali tko se krije ispod istog.

No, nije bio jedini koji je dizajneru na takav način odao počast. Doja Cat je također došla u nešto suptilnijoj mačjoj kreaciji iza koje stoji modna kuća Oscar de la Renta.

Jared Leto
Jared Leto
Doja Cat
Doja Cat
Jared Leto
Jared Leto

Choupette je birmanska mačka koja živi na visokoj nozi. Ona leti u privatnim avionima, ima vlastiti iPAD i dobila je veliki dio nasljedstva preminulog dizajnera. Osim toga, ima i vlastiti Instagram profil na kojem možete pratiti sve novosti, a bila je pozvana i na Met Galu. Svi koji su poznavali dizajnera znaju da je bila njegova velika ljubav.

Foto: Profimedia, Instagram.

Učitati još
Zatvori