Sneak peek u novu Jacquemus x Nike kolekciju
Sneak peek u novu Jacquemus x Nike kolekciju

Sneak peek u novu Jacquemus x
Nike kolekciju

Kada je u modnim portalima izašla vijest o kolaboraciji poznatog francuskog dizanjera Simona Porte Jacquemusa i sportske kuće Nike svi su se naprosto oduševili. Riječ je o dizajneru čiji rad pratimo godinama, a posljednje vrijeme je jedan od glavnih autoriteta kada govorimo o novim trendovima. Mini torbice u svim bojama su preplavile streetstyle scenu i predmet su žudnje svim zaljubljenicima u modu. Osim toga, street wear scena je postala vodeća kada govorimo o trendovima, a new luxury je praktički zamijenio glamur. Stoga, od ove kolaboracije očekujemo mnogo i jako joj se veselimo.

Jacquemus nameće nove trendove

Sportska odjeća je odavno uzela maha u smislu njezine modne uloge. Izašla je iz okvira fukncionalnosti, a postala dio streetstyle scene. U tom smislu imamo brojne kolaboracije vrhunskih dizajnera sa sportskim kućama. Tenisice koje su doslovno na listi čekanja, a neke su dobile i kultni status. Percepcija mode se promijenila i nove generacije su donijele svježinu, stoga su tenisice postale IT komad koji svi želimo. Osim toga, u modi su i sporski modeli naočala. Ribički šeširi, ribičke sandale samo su neki od komada koji su popularni ove sezone. Nike i Jacquemus pripremaju zajedničku kolekciju koja će u prodaju izaći 28.6., no u međuvremenu su izašli modeli tenisica koji će biti prisutni u novoj kolekciji.

Moramo priznati kako smo se oduševili jer su tenisice vrlo jednostavne, a posebne. Prisutne su dvije boje, bež i smeđa i riječ je o nijasama koje se lako kombiniraju. Tenisice su kombinacija glatke i brušene kože, a mali zlatni Nike znak im daje dodatnu dozu unikatnosti. Riječ je o sporskim tenisicama s pomakom koje će se moći nositi na sve kombinacije. Možemo ih zamisliti na ženska odijela ili duge haljine. Jako lijepo će se uklopiti i na traper kombinacije koje su ove sezone hit. Ne možemo dočekati izlazak cijele kolekcije i vjerujemo da će se vrlo brzo rasprodati.

Foto: Instagram, IMAX

Učitati još
Zatvori