Pradine ribičke sandale pronašli smo u povoljnijoj verziji

Pradine ribičke sandale pronašli
smo u povoljnijoj verziji

Kada govorimo o trendovima koji su se vratili, možemo zaključiti kako ih je jako puno. Osobito bismo istaknuli povratak trendova estetike devedesetih, a među njima se ističu komadi koje smo nosili kao djeca. U tom smislu možemo komentirati trend povratka ribičkih šešira kojih se svi sjećamo sa školskih izleta, a trend koji smo svi nosili na plažama su ribičke sandale. Riječ je o trendu koji su nosili gotovo svi kao djeca da bi zaštiti noge od oštrih kamenja u moru, a danas je riječ o streetstyle nezaobilaznom detalju.

Ribičke sandale o kojima svi imaju mišljenje

Povratak određenih trendova često izazove snažne reakcije. Kada je modna kuća Gucci izbacila prvu verziju ribičkih sandale društvene mreže su bile prepune komentara kako je riječ o najružnijim cipelama koje neće nitko nositi. No, nedugo nakon toga Prada je izbacila svoju verziju, zatim i Miu Miu. Nije trebalo dugo vremena da ove trendi cipele zauzmu svoje mjesto na modnoj sceni, a high street brendovi su se potrudili vrlo brzo ubaciti ih u svoju ponudu. U tom smislu imamo pregršt izbora, a nama je najomiljeniji Pradin model koji dolazi u raznim nijansama. Posebno bismo istaknuli ružičastu, koja se ove sezone nametnula kao IT boja.

Sandale u kojima ćete biti zamijećeni

Riječ je o sandalama za koje na prvu mislite kako se ne mogu kombinirati, ali zapravo nije tako. Ove sandale u upečatljivim bojama će podići gotovo svaku kombinaciju. Predlažemo ih nositi na duge lepršave haljine koje su idealan odabir za tople ljetne dane. No, ove sandale lijepo će se uklopiti na traper i na lanene komade. Ove sezone lan je u modi, a riječ je o ugodnom materijalu koji ostavlja dojam jednostavne, a opet upečatljive kombinacije, dok će ribičke sandale unijeti dozu razigranosti u outfit. Osim toga, traper je u svim oblicima u modi pa u tom smislu možemo zamisliti ribičke sandale na traper haljine. S obzirom na to da je Pradin model nešto skuplji, za one koji žele osvježiti svoje kombinacije na pravi način pronašli smo Pull & Bear model u svim bojama.

Pull & Bear
Pull & Bear
Pull & Bear
Pull & Bear
Pull & Bear

Foto: Instagram, Pull & Bear

Učitati još
Zatvori