Pronašli smo Botteginu torbu Jodie u nešto povoljnijoj verziji
Pronašli smo Botteginu torbu Jodie u nešto povoljnijoj verziji

Pronašli smo Botteginu torbu Jodie u
nešto povoljnijoj verziji

Posljednjih par godina modni naglasak je na udobnoj i nosivoj odjeći. Percepcija glamura se promijenila i mnogobrojni sportski modni dodaci su dobili novo ruho i postali dio streetstyle scene. No, bez obzira na određene životne, a u skladu s tim i modne promjene postoje modni detalji za kojima i dalje svijet ludi. Ove sezone u fokusu su mini torbice koje su dobile poseban status. Naime, visoke modne kuće izbacile su svoje verzije mini torbica, a high street brendovi su ih vrlo brzo iskopirali. U moru izbora, posebno bismo izdvojili torbu Jodie, modne kuće Botega Venetta koja je apsolutni hit.

Torba pomoću koje ćete biti zamijećeni

Iako su mini torbice veliki hit, moramo priznati kako nas svake godine iznenađuju sve veće cijene modnih dodataka. U tom smislu, ako želimo neki trendi komad, potrebno  je zaviriti u poznate high street brendove i naći sličnu verziju. Zara je izbacila model popularne Jodie . Riječ je o modelu koji dolazi u nešto većim dimenzijama te kelly zelenoj i boji fuksije. Kada govorimo o kombiniranju, ovu torbicu možete nositi na sve. Podići će svaku casual kombinaciju i dati joj dodatnu dozu upečatljivosti. Idealan je odabir i za večernje outfite.

Predlažemo je nositi na maxi duge haljine koje su idealan odabir u toplim ljetnim danima. Osim toga, lanena odijela su veliki hit koji možemo nositi za dnevne sastanke i evente, a mini torbica će ovom outfitu dati dozu razigranosti. Ljeti volimo biti u ugodnoj odjeći, a istovremeno dotjerani pa u tom smislu biramo jednostavne komade. Upravo zbog toga ljetne outfite potrebno je upotpuniti stylish modnim dodacima kako bi izgledali upečatljivo. Jodie torba je idealan odabir jer osim trendi izgleda riječ je o torbi koju je jednostavno kombinirati. Bilo da ste ljubitelji minimalizma ili vibrantnih kombinacija, ova torbica će podići svaki outfit.

Zara
Zara

Foto: IMAX, Zara

Učitati još
Zatvori