Ako tražite badić kakav nemaju baš svi, nova Ines x Extreme Intimo kolekcija je savršena
Ako tražite badić kakav nemaju baš svi, nova Ines x Extreme Intimo kolekcija je savršena

Ako tražite badić kakav nemaju baš svi, nova Ines x Extreme Intimo kolekcija je savršena

Nakon prve, nevjerojatno zapažene kolekcije, Ines Atelier i Extreme Intimo su ponovo udružili snage, a kao rezultat kreativnog procesa nastala je nova, limitirana linija za plažu. Kolekcija nosi naziv „Moksha“ što u hinduizmu označava slobodu, odnosno oslobađanje. Sloboda od stege, sloboda da se prepustite uživanju u suncu, sloboda da se beskompromisno uhvatite u koštac sa svime što vam život pruža i da svaki dan proživite punim plućima.

Ines Janković je kreirajući ove modele na umu imala otkrivanje vlastite unutrašnje snage i njenu vanjsku manifestaciju u vidu senzualnosti.“Simbol kolekcije je žena koja prije svega dovodi u ravnotežu svoje unutrašnje s vanjskim vibracijama, ona koja uspješno miri svoju mušku i žensku energiju, oslanjajući se na obje svoje strane istovremeno. Žena koja je oslobođena od konvencionalnih opisa i titula, predrasuda. Ona za koju tabu teme ne postoje“, objasila je osnovnu nit inspiraciije kreatorica.

Ines x Extreme Intimo kolekcija

Kolekcija je sastavljena od nekoliko modela kupaćih kostima, a svaki od njih odlikuje neobičan detalj, od asimetričnog kroja, do vješto uklopljenih detalja i naglašenog vezivanja. Što ove modele čini pravom modnom izjavom. Pored bikinija i jednodjelnih kostima, Ines je odlučila liniju upotpuniti i kimonom i pareom u printu koji dominira. Upravo je za nju kimono key piece kolekcije, kako kaže: „To je komad koji se oblači ujutro i skida u kasne večernje sate“. Baš kako želimo da nam ljeto izgleda, beskrajno, spontano i bezbrižno!

Ako vam je potrebna inspracija kako da ove fanstatične komade kombinirate, posudite viziju od Ines, koja sebe ove sezone u „Moksha“ kolekciji vidi na sljedeći način: „barka koja se lagano ljulja na valovima neke skrivene uvale daleko od svijeta, nekoliko najbližih ljudi, zalazak sunca uz smijeh i vino“.

Aposlutno savršeno!

Kolekciju možete pronaći od 8. srpnja na stranici Extreme Intimo i u odabranim poslovnicama.

Foto i video: Luka Bošković i Stefan Stojanov
Art direkcija: Vanja Milićević
Model: Ivana Pesović
Šminka: Marija Stošić
Frizura: Bojana Kontić

Učitati još
Zatvori