Extreme Intimo upravo je predstavio novu kolekciju donjeg rublja. Pogledajte je prvi
Extreme Intimo upravo je predstavio novu kolekciju donjeg rublja. Pogledajte je prvi

Extreme Intimo upravo je predstavio novu kolekciju donjeg rublja. Pogledajte je prvi

Kolaboracije modnih brendova u svijetu su poželjna i vrlo česta stvar, a sada su postali praksa i na lokalnom tržištu. Prava modna poslastica ove zime je spoj modne kuće INES Atelier, iza koje stoji dizajnerica Ines Janković, i poznatog loungewear brenda Extreme Intimo. Cilj ove kolaboracije je kreiranje kolekcije donjeg rublja koja je seksi i zavodljiva, ali istovremeno udobna za nošenje jer je kupravo udobnost danas postala vrlo važna stavka.

INES Atelier komadi već dugi niz godina su sastavni dio važnih datuma, ali i svakodnevnog života svih modno osviještenih žena s ovih prostora, a odlikuju ih preciznost izrade i beskompromisna ženstvenost. Ona je uspjela filozofiju svog brenda pretočiti i u ovu suradnju te nas u okviru ove kolekcije čekaju multifunkcionialni komadi rublja koji su lako uklopljivi u sve stilove.

„Dizajn donjeg rublja mi je oduvijek bio privlačan kao tema. Moj brend, kao i ja sama, slavimo prije svega ženstvenost i seksepil, ali na jedan suptilan, profinjen način. Dok je Extreme Intimo brend poznat po kvaliteti i tradiciji, tako da je odmah bilo jasno da ćemo biti odličan spoj. Ideja se rodila zahvaljujući inovativnim ljudima u Extreme Intimo timu i radili smo zajedno intenzivno skoro pola godine na kolekciji koja je sada stigla u trgovine“, rekla je Ines vezano za ovu suradnju.

Ines x extrmee intimo
Ines x extreme intimo

Ove sezone slavimo samopouzdanje

Kroz INES x Extreme Intimo kolekciju provlače se dvije boje – crna i zagasito crvena (koja od Gucci revije slovi kao boja sezone). Glavna okosnica je minimalizam i multipraktičnost te se većina komada može nositi inicijalno kao rublje, ali se igrom kroz stajling mogu nositi i kao sastavni dio outfita za izlazak.

„S obzirom na to da smo odavno upoznati s Extreme Intimo filozofijom i pravcem brenda, fokusirali smo se na jednostavnost, ali i jedinstvenost u pogledu kombinacije materijala i krojeva. Ideja je da svaki komad može biti multifunkcionalan i da se može nositi od jutra do večeri. U INES atelier brendu vjerujemo da seksepil nema veze samo s izgledom, kilažom, ili godinama. Za nas je to pitanje stava i energije, a ovi komadi su dizajnirani upravo za postizanje takvog efekta i buđenje samopouzdanja u svakoj od nas. 21. stoljeće je era slobode i otvorenosti, željela sam potaknuti žene da eksperimentiraju i igraju se sa svojom ženstvenošću bez previše pravila i ograničenja”, objasnila je Ines samu ideju kolekcije.

 

INES x Extreme Intimo kolekcija je senzualna i multifunkcionalna

Kolekcija nije fokusirana isključivo na donje rublje, tako da u ponudi imamo lepršavi kombinezon, senzualne mini haljine, bodi dugih rukava, ali i midi suknju s prorezom, kao i transparentne dokoljenke. Bez sumnje, radi se o kolekciji koja golica maštu, ali nam zadaje i zanimljiv zadatak uklapanja ovih komada u zimske stajlinge koji naglašavaju žensko tijelo na sofisticiran način.

„Ne volim favorizirati, ali ako bih se baš morala ograničiti samo na jedan komad to je bodi. Radi se o komadu koji se može nositi iz sezone u sezonu i to i danju i noću. Uz njega su dovoljne dobre traperice i osjećam se kao najbolja verzija sebe“, Ines je dala svoju prognozu bestseller komada INES x Extreme Intimo kolekcije.

Kolekcija će biti u prodaju od 1. veljače u određenim trgovinama i online.

Foto: Danilo Pavlović

Učitati još
Zatvori