Elsa Hosk pokreće vlastiti modni brend
Elsa Hosk pokreće vlastiti modni brend

Elsa Hosk pokreće vlastiti modni brend

Poput brojnih it djevojaka današnjice, poznata švedska manekenka Elsa Hosk svojim casual izdanjima predstavlja veliku modnu inspiraciju brojnim ženama. Švedska publika je upoznala Elsu 2012. godine kao jednu od finalistica reality showa Sweden’s Next Top Model. Elsa je, naravno, pobijedila, a u posljednje vrijeme vrlo uspješno balansira između majčinskih i poslovnih obveza.

Bivša Victoria’s Secret anđelica je, osim uspješne karijere, izgradila i status modne trendseterice. Prepoznatljiva po opuštenim i nepretencioznim odjevnim komadima koje nosi s dozom prkosa. Njezin stil je miks utjecaja skandinavske mode i najnovijih modnih trendova. Elsa Hosk na svom Instagram profilu redovito dijeli fotografije svojih odjevnih kombinacijama i pokazuje ključne komade u svojoj garderobi ovisno o sezoni.

Proslavljena manekenka pridružila se nekolicini poznatih osoba koju su se odlučile okušati u modnom dizajnu. Plavokosa ljepotica iskoristila je svoje iskustvo u modi i kreativnost usmjerila ka vlastitom brendu. Na svom Instagramu objavila je mali sneak peak, a njezina vlastita linija uskoro bi se trebala pojaviti na tržištu, točnije u rujnu ove godine.

Podršku u komentarima iskazali su joj mnogi, a među njima i Hailey Bieber i Gigi Hadid. Podsjetimo, Gigi također trenutno radi na svom prvom modnom brendu koji će se fokusirati na pleteninu koju obožavamo nositi zimi, a i ljeti u kratkim varijantama.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori