Modna shopping lista: Paula Sikirić je gotovo uvijek nepredvidljiva
Modna shopping lista: Paula Sikirić je gotovo uvijek nepredvidljiva

Modna shopping lista: Paula Sikirić je
gotovo uvijek nepredvidljiva

Pred nama je tjedan u kojem možemo očekivati promjenjivo vrijeme pa u skladu s time treba i prilagoditi svoju ljetnu garderobu. Prijelazna vremenska razdoblja mogu biti problematična kada se radi o svakodnevnom stilu ili jako inspirativna. Mi vam predlažemo da prognozu iskoristite u svoju korist. Sve se svodi na to da i dalje nosite svoje omiljene ljetne komade, samo ih prilagodite uz svoje omiljene proljetne.

Još uvijek vrijedi ono pravilo – što opuštenije, udobnije i lepršavije, to bolje! Kada govorimo o obnavljanju garderobe, naglasak je uvijek na jednostavnim, kvalitetnim i originalnim komadima koji će vaš stil učiniti prepoznatljivim. Na vama je samo da odlučite za koju prigodu ćete nositi što i koji komad ćete posebno naglasiti.

Iskoristite ljeto i za maštovite igre s modnim dodacima. Uz odvažne boje i zanimljive oblike nakita transformirajte lepršavu ljetnu haljinu, jednostavnu majicu kratkih rukava ili klasičnu traper suknju u upečatljiv outfit koji će svi zamijetiti. Stoga, dizajnirajte ostatak ljeta, kreirajte zanimljive ljetne outfite i ulažite kvalitetno!

Modna shopping lista Paule Sikirić

Modnu shopping listu osmislili smo u želji da vam pomognemo otkriti modele u koje se isplati investirati. Stoga, s velikim uzbuđenjem predstavljamo još jednu gošću u našoj novoj modnoj rubrici. Odabir je bio vrlo jednostavan – modna shopping lista koju smo željeli otkriti ona je naše stylish influencerice Paule Sikirić. Paula je iskrena, spontana i zabavna, a njezine odjevne kombinacije uvijek nas oduševe.

Poznato je da Paula obožava mijenjati stil i frizure. Od buntovnice do glamurozne dame – Paula Sikirić gotovo je uvijek nepredvidljiva. Sa Journal redakcijom odlučila je podijeliti svoj summer izbor i modele u koje se itekako isplati investirati. Paula Sikirić je na svoju shopping listu dodala nekoliko ključnih i odličnih modela koje ćete i same poželjeti u svojoj garderobi.

U nastavku donosimo pogled na najbolje odjevne komade i modne dodatke koji se trenutno nalaze na modnoj shopping listi Paule Sikirić.

@tijanazunic

Foto: Instagram @paulasik, Farfetch, The Frankie Shop, Elysées, Ruslan Baginskiy, Simon Miller, L’armoire Singapore, Mango, H&M

Učitati još
Zatvori