Poznata dizajnerica nakita Iva Viljevac Toš objavila je sretnu vijest
Poznata dizajnerica nakita Iva Viljevac Toš objavila je sretnu vijest

Poznata dizajnerica nakita Iva Viljevac
Toš objavila je sretnu vijest

Iva Viljevac Toš 2023. godinu zatvorila je otvaranjem dućana u Dežmanovom prolazu koji svakodnevno oduševljava brojne posjetitelje jedne od najljepših zagrebačkih ulica svojim interijerom, ali i ponudom. To je bio veliki uspjeh na poslovnom planu, a promjene se pripremaju i u privatnom životu.

Mlada dizajnerica i vlasnica brenda nakita 2023. godinu opisat će kao onu obilježenu velikim promjenama, ali i kao “svoju” godinu, kad je postala spremna za novo životno razdoblje. Nova, 2024. godina, svakako će biti obilježena kao godina kada je poznata dizajnerica postala majka.

Iva Viljevac Toš u slatkom trudničkom izdanju

Na svojem je Instagram profilu objavila sretnu vijest – da uskoro postaje majka. Dvije slatke objave, reel s riječima Željo naša najveća i karusel fotografija s vidljivim trbuščićem i natpisom Just a few steps from joining the mums club, već krase brojne čestitke pratitelja i podrške iz industrije.

Iva je pokrenula Iva Viljevac Jewellery kao vrlo mlada, ustrajala je u svojoj viziji, marljivo i predano radila te se danas može pohvaliti s prepoznatljivim brendom nakita i dvije prekrasne poslovnice u Zagrebu. Iva Viljevac Toš dokaz je da se upornošću, vjerom u sebe, ali i pametnim i promišljenim poslovnim odlukama može uspjeti čak i u kreativnoj industriji na domaćem tlu.

Mali brend, veliko srce. Riječi su ovo koje na službenom webshopu dočekuju znatiželjne prstiće u potrazi za komadom nakita Ive Viljevac Toš, a ova godina će osim u poslovnom smislu itekako biti obilježena najljepše moguće i u privatnom.

Učitati još
Zatvori