Divorce rings: Emily Ratajkowski pokrenula novi trend među slavnima?
Divorce rings: Emily Ratajkowski pokrenula novi trend među slavnima?

Divorce rings: Emily Ratajkowski pokrenula
novi trend među slavnima?

Bivši suprug Emily Ratajkowski, Sebastian Bear-McClard zaprosio ju je 2018. s predivnim zaručničkim prstenom s dva dijamanta različitih oblika. Gotovo dvije godine nakon što se par razveo, manekenka je dijamante razdvojila i napravila dva prstena te ih nazvala divorce rings. Svjedočimo li nastanku novog trenda među slavnima? Dok mnogi ljudi koji su bili u braku često vrate zaručnički prsten bivšem supružniku (ili ga prodaju), drugi, poput Emily, ga odluče modificirati.

U objavi na Instagramu 19. ožujka 2024. Ratajkowski je otkrila detalje iza svoja dva nova prstena. Objavila je nekoliko svojih slika pokazujući dijamante, jedan u obliku kruške i još jedan princess cut dijamant okružen s dva dragulja u obliku trapeza umetnuta u isti metal.

Divorce rings

Na temelju objave čini se da je Emily Ratajkowski surađivala s Alison Chemla Chetrit, vlasnicom brenda luksuznog nakita Alison Lou koja je izradila njezin zaručnički prsten, kako bi ga prenamijenila.

“Napravili smo dva prstena od originalnog zaručnički prstena kojim smo postavili trend… Here we go again“, stajalo je u captionu.

Originalni zaručnički prsten

Dvokaratni princess cut dijamant i trokaratni dijamant u obliku kruške na bazi od žutog zlata dizajnirala je Alison Lou. Prema Page Six, zaručnički prsten je imao procijenjenu vrijednost od 50.000 do 90.000 dolara. Nakon što je Sebastian Bear-McClard kleknuo, par se tajno vjenčao 2018. Tri godine kasnije bivši bračni par dobio je sina Sylvestera. Zahtjev za razvod podnijeli su u rujnu 2022. godine.

Foto: Instagram (@emrata)

Učitati još
Zatvori