Chanel revija posljednjeg dana Tjedna mode u Parizu nas je oduševila
Chanel revija posljednjeg dana Tjedna mode u Parizu nas je oduševila

Chanel revija posljednjeg dana Tjedna mode
u Parizu nas je oduševila

Tjedan mode u Parizu nam je omiljeni modni događaj. Budno ga pratimo već danima, a s nestrpljenjem smo očekivali reviju gigantske modne kuće Chanel. Poznata lokacija, s kojom je profinjena modna kuća praktički saživjela, pretvorila se u kulisu za neke od najboljih lookova, ali i trendova koje ćemo nositi u 2023. godini. U ambijentu koji vas tjera da sanjarite o starom Hollywoodu i estetici koja je bila profinjena i glamurozna, Chanel je zapalio posljednji dan pariškog Tjedna mode i iznova dokazao kako je modna kuća koja nameće svjetske trendove, ali i pomiče granice.

EKSKLUZIVNO IZ PARIZA OTKRIVAMO KAKO JE BILO NA CHANEL REVIJI!

Glamurozna kulisa s klasičnim potpisom

Chanel u svom dizajnu uvijek ostaje vjeran dozi prepoznatljive klasike, stoga je tako bilo i ovog puta. Klasični tvid u vidu ženskih ružičastih odijela, šljokice, perje, gležnjače od štrasa i nestrukturirani printevi neki su od glavnih obilježja revije koju smo imali priliku danas gledati. Možemo zaključiti kako je ružičasta ponovni hit proljetne i ljetne sezone.

Chanel silueta u ružičastom odijelu od tvida dominirala je modnom pistom. Kreativna direktorica modne kuće Virginie Viard je poznata po raskošnim siluetama, perju i šljokicama, stoga je pomiješala različite uzorke i stvorila glamurozne i upečatljive haljine. Osim toga, posebno nam je zapeo za oko detalj mrežastih čarapa koje ćemo sigurno brzo nositi u kombinaciji s Chanel kultnim dvobojnim cipelama.

Irina Shayk je bila glavna zvijezda modne piste i zablistala je u zavidim kreacijama koje na njoj izgledaju spektakularno. Iako smo posljednjih dana svjedočili angažiranim revijama i raznim performansima koji su mnogo više od mode, Chanel uvijek ostaje vjeran bezvremenskom stilu i prepoznatljivoj klasici, koja je u modnom smislu itekako potrebna.

Modna kuća koja će uvijek imati posebno mjesto je ponovno dokazala kako nije potreban performans da bi se u moru konkurencije zablistalo. Upravo zbog toga vam donosimo lookove s revije u kojima ćete sigurno uživati, a i inspirirati se za novu sezonu i sve modne poslastice koje možemo očekivati.

Foto: IMAX

Učitati još
Zatvori