Ekskluzivno iz Pariza otkrivamo kako je bilo na Chanel reviji
Ekskluzivno iz Pariza otkrivamo kako je bilo na Chanel reviji

Ekskluzivno iz Pariza otkrivamo kako
je bilo na Chanel reviji

Dobiti pozivnicu za Chanel reviju stvar je prestiža. Koliko god da ste utjecajni na društvenim mrežama – to vam neće po defaultu osigurati ulaz na Chanel. Naprotiv.

Ova modna kuća pažljivo bira suradnike i brend ambasadore, a sve mora biti u duhu vizije koju je nekada davno imala Coco Chanel. Zato nam je izrazita čast reći da je Iva Radić jedna od njih. Reviju pogledajte OVDJE.

Kolekcija za proljeće/ljeto 2023. godine otkrivena je danas u Parizu, a sve čudi činjenica da na reviji nije bilo puno influencera i slavnih osoba.  Kreativna direktorica Virginie Viard je svima jasno dala do znanja da je inspiracija za ovu kolekciju bila glumica Kristen Stewart.

“Od svih ljudi koje poznajem, ona je nešto najbliže suvremenoj Coco Chanel.”

Kristen je ujedno i glavni lik videa koji najavljuje aktualnu kolekciju, a koji je premijerno prikazan danas u 2 sata popodne. Ovaj crno bijeli film snimio je slavni duo Inez & Vinoodh, a neki kadrovi snimani su upravo u apartmanu u kojem je Coco živjela, a koji je i dan danas dio kultnog hotela Ritz.

Chanel front row

Kada su slavne osobe i Influenceri u pitanju, na Chanel reviji nije ih bilo puno. Pored Kristen, koja je već godinama brend ambasador ove modne kuće, u prvom redu sjedila je i Jennie, članica grupe Black Pink. U odabranom društvu našla se i američka pjevačica Halsey, koja se pojavila u zanimljivoj kombinaciji  – bijeloj košulji i oversized trapericama. Njezina pixie frizura nas je navela na razmišljanje o eventualnom šišanju, a modni dodaci u obliku broševa inspiracija sjajna je ideja kao dodatak casual outfitu.

Među gostima bili su i Diane Kruger, Naomi Campbell, Camile Morrone kao i Caroline de Maigret.

 

Redakcije hrvatskog i srpskog Journala na ovom ekskluzivnom događaju predstavila je Iva Radić, odjevena u Chanel od glave do pete. Naime, već je tradicija da je naša redakcija dio ovog važnog događaja, a tako je bilo i ove godine.

Kako je ranije ovog tjedna objavljeno da će Karl Lagerfeld, koji je desetljećima bio kreativni direktor ove modne kuće, biti tema nadolazeće Met Gale, moramo priznati da uzbuđeno čekamo prvi ponedjeljak u svibnju da vidimo tko će najbolje da oživiti duh ovog modnog genija. I nadamo se da će se neko sjetiti dovesti Choupette!

Kristen Stewart
Kristen Stewart
NAOMI CAMPBELL
NAOMI CAMPBELL
Camila Morrone
Camila Morrone
Iva Radić
Halsey
Halsey
Kim Jennie
Kim Jennie
Caroline de Maigret
Caroline de Maigret
Diane Kruger
Diane Kruger

Foto: Profimedia; Instagram

Učitati još
Zatvori