Svojom novom kolekcijom Cataleya dokazuje da su moćno i ženstveno sinonimi

Svojom novom kolekcijom Cataleya dokazuje da
su moćno i ženstveno sinonimi

Martina Ješe, svojom novom kolekcijom još jednom  potvrđuje da profinjena elegancija nikada ne izlazi iz mode.  Krojevi su, kako smo to već navikli od branda Cataleya,  izuzetno ženstveni i senzualni, a kao i uvijek naglasak nije na mnoštvu detalja, već na beskompromisno kvalitetnim tkaninama, čija je luksuznost dodatno istaknuta divnom paletom boja koje su sada već i zaštitni znak Cataleyinih kolekcija. Monokromatske kreacije u vibrantnoj  ljubičastoj, ili ružičastoj boji, kao i čarobna dugačka crvena haljina pravi su “head turner” i savršen izbor za modernu i samosvjesnu ženu, a kreacije u crnoj i taupe nijansi više će odgovarati ljubiteljicama prigušene senzualnosti.     

 Linija tijela je naglašena, detalji na haljinama su vrlo diskretni, Cataleya Ženu stavlja u prvi plan.

Naglasiti ženstvenost, a pritom  izgledati moćno i samopouzdano ne žrtvujući pritom ni udobnost ni profinjenost, zasigurno je želja svake moderne žene, a upravo to je sama nit vodilja koja se proteže kroz sve Cataleyine kreacije.

Nježnu, a snažnu Cataleya  ženu savršeno je utjelovila Lejla Filipović, zaštitno lice recentne Cataleya kolekcije, a koja senzualnošću u kreacijama Martine Ješe naprosto oduzima dah.

Profinjenu i bezvremensku ljepotu,  kako kolekcije tako i njenog zaštitnog lica, dodatno je naglasio prostor u kojem je kampanja snimana, Pločnik bar, mjesto koje svojim interijerom baš kao i Cataleya svojim kreacijama,  vješto sjedinjuje elegantno i moćno.

Frizura: The Ivica , frizerski salon Kosa by Ali

Lokacija:Pločnik bar

Make up:Sanja Agić

Foto:Matea Smolcic

Model:Lejla Filipović

Učitati još
Zatvori