Omiljeni brend romantičnih haljina ima novu kolekciju kupaćih kostima i ljetnih komada
Omiljeni brend romantičnih haljina ima novu kolekciju kupaćih kostima i ljetnih komada

Omiljeni brend romantičnih haljina ima novu kolekciju kupaćih kostima i ljetnih komada

Ljetni trendovi uveliko su preplavili trgovine i web shopove. Prozračni materijali, haljine, kupaći kostimi, sandale i šeširi neizostavni su dijelovi većine kolekcija. Jasno je zašto. A kada su u pitanju ljetne haljine i kupaći kostimi, australski brend Zimmermann svakako se izdvojio kao jedan od vodećih u modnom svijetu. Danas je jedan od omiljenih među brojnim trendsetericama diljem svijeta koje su mu vjerne iz sezone u sezonu.

Iza brenda stoje sestre Nicky i Simone Zimmermann, koje inspiraciju za bajkovite dizajne crpe iz djetinjstva provedenog u Sydneyju. Neki od njihovih modela postali su ultimativni komadi i viđali smo ih na brojnim poznatim pjevačicama, glumicama, manekenkama,…

Sestre su svoj rad prvo predstavljale na modnim sajmovima, zatim je uslijedio jedan mali dućan u rodnoj Australiji. Zatim su spremno krenule osvajati ostatak svijeta. Njihov brend vrlo je rano u svojoj evoluciji spojio ready-to-wear modu sa svijetom kupaćih kostima, a na taj potez modna elita je izvrsno reagirala i tako je Zimmermann dobio jednu pravu malu nišu po kojoj se i danas ističe iz mase.

S prenaglašenim siluetama u nizu boja, uzoraka i tekstura, australski brend Zimmermann predstavio je svoju novu ljetnu kolekciju odjeće i kupaćih kostima. Kolekcija od mnogobrojnih lookova ide u korak s prepoznatljivim ženstvenim stilom Zimmermanna, upotpunjena izrazito odvažnijim dodirom. Duboki dekoltei, prozirni detalji i prorezi, perforirani čipkasti detalji u kombinaciji s esencijalnim komadima sljedeće sezone, Zimmermann za ljeto 2023. donosi odvažne siluete na elegantan način.

Zimmermann je jedinstven jer ne prati slijepo modne trendove. Prema Forbesu, Zimmermannovi stilovi toliko su različiti i jedinstveni da mnogi drugi brendovi crpe inspiraciju iz australskog brenda u stvaranju svojih kolekcija. Njihovi modeli laskaju različitim figurama, a romantični stilovi oduševljavaju modnu elitu.

Njihova nova kolekcija za ljeto 2023. nije izuzetak, a mi smo za vas izdvojili neke od komada koji su nam privukli najviše pažnje.

Haljine

Zimmermann
Zimmermann

Kupaći kostimi

Končani setovi

Nakit i modni dodaci

Sandale

Foto: Instagram (@zimmermann), Zimmermann

Učitati još
Zatvori