Ovo su najbolje odjevene dame na crvenom tepihu dodjele nagrade BAFTA 2024.
Ovo su najbolje odjevene dame na crvenom tepihu dodjele nagrade BAFTA 2024.

Ovo su najbolje odjevene dame na crvenom
tepihu dodjele nagrade BAFTA 2024.

Održana je BAFTA 2024. – godišnja dodjela nagrada Britanske akademije za filmsku i televizijsku umjetnost u Londonu. Svečanost, koju je ove godine vodio glumac David Tennant, odaje počast dostignućima u britanskom filmskom stvaralaštvu, a na crvenom tepihu našle su se i brojne holivudske zvijezde.

Svake godine ovom događaju prisustvuje i omiljeni kraljevski par, princ i princeza od Walesa. Ove godine Kate Middleton iz opravdanog zdravstvenog razloga izostala je s dodjele nagrada, no njezin suprug princ William pojavio se na svečanosti u londonskom Royal Festival Hallu u svojstvu predsjednika Britanske akademije filmske i televizijske umjetnosti i ukrao svu pažnju.

BAFTA 2024.

I premda je bilo nekoliko iznenađenja u pogledu pobjednika najnominiraniji film, “Oppenheimer”, vodi u poretku s devet pobjeda. Stvari su bile nešto manje predvidljive na crvenom tepihu s raznim trendovima koji su bili prisutni, od starog holivudskog glamura do blještavih izreza.

Crveni tepih

I ove godine, kreacije s potpisom modne kuće Louis Vuitton dominirale su crvenim tepihom. Glumica Emma Stone u haljini boje breskve nije njezino najbolje red carpet izdanje, dok je glumica Phoebe Dynevor, nominirana za nagradu “Zvijezda u usponu”, oduševila u bijeloj, svilenoj kreaciji.

Osim Phoebe, naša dva favorita za najbolje odjevene dame dodjele nagrade BAFTA 2024. pogledajte u nastavku.

Margot Robbie
Margot Robbie - custom Armani Privé
Phoebe Dynevor
Phoebe Dynevor - Louis Vuitton
Dua Lipa
Dua Lipa - Valentino

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori