Ana Maria Ricov upravo je predstavila novu festive kolekciju koja izgleda famozno
Ana Maria Ricov upravo je predstavila novu festive kolekciju koja izgleda famozno

Ana Maria Ricov upravo je predstavila novu festive kolekciju koja izgleda famozno

Godina polako teče svome kraju, a ozračje sve više poprima note tradicionalnog prosinačkog blještavila koje, u bezbroj blagdanskih prigoda, nastojimo nadopuniti savršenim outiftom koji je uvijek barem mrvicu elegantniji, glamurozniji i sjajniji od naše uobičajene “uniforme”. Nadahnuta lijepim momentima u kojima slavimo život i radujemo se novim počecima, dizajnerica Ana Maria Ricov kreirala je festive capsule kolekciju ispunjenu komadima stvorenima da daju pečat nezaboravnim trenucima. Festive kolekcija zaokružena je prigodnom kampanjom, a kao kulisa elegantnim modelima poslužio je očaravajući interijer omiljenog zagrebačkog hotela Esplanade.

Ana Maria Ricov i dalje se drži svoje estetike

Beskompromisno odana svom prepoznatljivom dizajnerskom rukopisu, ali i filozofiji brenda koja se opire slijeđenju hirovitih trendova kako bi publici ponudila bezvremensku modu, Ricov je kreirala još jednu kolekciju koja svojom estetikom i kvalitetom nadilazi kratkotrajnost jedne sezone. Iako je izlazak kolekcije tempiran netom prije blještavih novogodišnjih partyja, ona nipošto nije vezana tek za recentnu blagdansku sezonu, već je osmišljena tako da bude savršen suputnik u svim posebnim trenucima u godinama koje nam slijede. Modeli iz kolekcije komplimentiraju silueti, no Ricov u njihovom kreiranju nije smetnula s uma ono što joj je najvažnije – da estetika ne umanjuje njihovu funkcionalnost, slobodu pokreta i osjećaj nesputanosti.

Volani, asimetrije, prorezi…

Kako bi modele iz festive kolekcije učinila idealnima za rasplesane atmosfere, u sebi svojstvenom stilu, dizajnerica se poigrala s različitim konstrukcijskim intervencijama stvarajući dojam  razigranosti i profinjenosti, ali i senzualnosti i maštovitosti. Na taj način kreirala je siluetu koja je istovremeno ženstvena i elegantna, ali i ležerna i fluidna. Kao osnovni motivi ističu se volani, asimetrije i prorezi, a kolekcijom dominiraju atraktivne svjetlucave tkanine kao što su zlatni lame, crno-bijeli bukle protkan srebrnim lame nitima te crna viskoza s metalik premazom.

Gdje do komada iz nove kolekcije?

Kampanja za AMR capsule kolekciju snimljena je u profinjenom interijeru zagrebačkog hotela Esplanade, a party ozračje na fotografijama sjajno je zabilježila Doris Fatur koja s dizajnericom uspješno surađuje već dugi niz godina. Njihovu viziju nadopunila je i poznata fotografkinja Senja Vild koja se našla u ulozi modela. Senja je svojim osebujnim stavom i stilom besprijekorno oživila kolekciju dajući joj posebnu notu, a blještave festive lookove zaokružio je neodoljivi glossy make-up Sonje Pašalić.

Modeli su dostupni u AMR showroomu u dvorištu Vodnikove 8 u Zagrebu gdje ih možete isprobati i kupiti, a sve novitete iz AMR radionice možete pratiti na službenoj Instagram stranici brenda.

Foto: Doris Fatur
Model: Senja Vild
MUA: Sonja Pašalić

Učitati još
Zatvori