Pristupačnija alternativa popularnim Chloe čizmicama

Pristupačnija alternativa
popularnim Chloe čizmicama

Još jedan omiljeni brend iz Inditex grupacije priprema se za proljeće, i to sa zbilja odličnom kolekcijom cipela. Španjolski Uterque u novoj kolekciji donosi mnoštvo zanimljivih i upečatljivih modela obuće, od kojih nam je jedan posebno zapeo za oko.

Iz mora sandala i balerinki za novu sezonu, istaknuo se model gležnjača na petu koji bismo najbolje mogli opisati cijenom pristupačnijom alternativom popularnih Chloe Harper čizmica na vezanje. Ovaj model u posljednjoj je godini doslovno osvojio svijet, a među Chloe ambasadorice koje su ga ponosno nosile uvrstile su se brojne svjetske trendseterice.

Chloe Harper čizme

Chloe Harper čizme

Da jedan par čizmica može pokrenuti globalni trend, dokaz su i drugi brendovi koji su se inspirirali njegovim stilom, a i sama kuća Chloe poradila je na Harper kolekciji pa osnovnom modelu od crne kože u međuvremenu dodala i onaj u boji konjaka, kao i modele od baršuna u nekoliko atraktivnih boja.

Cijena Chloe Harper čizmica doseže gotovo 1,000 eura, pa je Uterque verzija, izrađena u Španjolskoj od 100% kože i više no solidna alternativa. Ovaj par čizmica pronađite ovdje.

Uterque 2

Uterque

Uterque

Uterque

Uterque 3

Uterque

Foto: Instagram, Farfetch, Uterque

Učitati još
Zatvori