Zarin sestrinski brend ima najbolje modele za božićne i novogodišnje kombinacije

Zarin sestrinski brend ima najbolje modele za božićne i novogodišnje kombinacije

Na modnoj sceni istaknuo se kao Zarin sestrinski brend, no samo nekoliko kolekcija bilo je dovoljno da kombinacijom zanimljivih dizajnerskih rješenja i materijala kvalitetnijih od onih koje smo navikli viđati na high streetu, nadmaši mega popularni sestrinski brend. Prepoznatljivi spoj model inspiriranih popularnim trendovima te posvećenost dizajnu i detaljima ono je što svaku Uterqüe kolekciju ističe u high street gomili. Baš takva je i najnovija Uterqüe kolekcija.

Za kraj godine, Uterqüe je pripremio jednu od najboljih i najraskošnijih kolekcija dosad. Inspirirana prošlim vremenima, izvedena u modernom duhu i krojena po mjeri svečanih prilika, posljednja Uterqüe donosi sve što trebamo za najsjajnije božićne i novogodišnje kombinacije.

Blagdanske kombinacije u Uterqüe izdanju

Uvijek odvažniji i kreativniji od većine popularnih high street brendova, Uterqüe je brend kojem se vraćamo u potrazi za relativno pristupačnim, kvalitetnim i mrvicu posebnijim modelima. Njegovi odjevni komadi i modni dodaci uvijek se ističu – i kada govorimo o jednostavnim basic modelima, i kada je riječ o komadima za posebne prilike.

Blagdanska kolekcija ove godine donosi spoj neutralnih boja i nijansi crvene, šljokica i perja, kože i baršuna. Od modernog odijela preko male party haljine do ženstvenih koordiniranih setova, neodoljivi odjevni komadi osvojit će vam svojim efektnim izgledom, trendi karakterom i neporecivom elegancijom. Među apsolutnim zvijezdama kolekcije istaknule su se duga crvena haljina s izvezenim floralnim motivima, kožno odijelo s hlačama trapez kroja, šljokičasti komplet i efektni topovi poput topa prekrivenog crvenim perjem i crnog topa bez naramenica, s istaknutim peplumom i kopčom optočenom cirkonima. Za sve koji traže suptilniji blagdanski look, elegantni modeli u crnoj i bijeloj boji bit će nepogrešivi odabir.

Kako biste zaokružili blagdanske kombinacije, u aktualnoj kolekciji odličnog španjolskog high street brenda možete pronaći i savršene svečane cipele i malu torbu. Naše favorite otkrijte u nastavku, a sve ih možete pronaći i naručiti na uterque.com.

Foto: Uterqüe

Učitati još
Zatvori