Jedan savršeni par baršunastih čizmica

Uterque3

Otkako smo otkrili još jedan brend iz Inditexova portfelja, omiljeni Uterque, svaka njegova nova kolekcija opet nas razveseli. Brend koji otprije koju godinu putem svog web shopa dostavlja i u Hrvatsku, na jednom mjestu okuplja odlične komade odjeće i modnih dodataka, koji su inspirirani najvećim modnim trendovima, no istovremeno se samom dizajnu, izradi i materijalima posvećuje mnogo više pozornosti no kod drugih high street brendova. Cijenama se Uterque smjestio nešto više od high street prosjeka, no u pravilu je i kvaliteta njegove ponude viša.

Uterque

Uterque baršunaste čizme na vezanje

Svi koji kupuju Uterque, znaju kako brend ima dobru obuću i modele zbog kojih srca trendseterica ponekad jače zakucaju. Prošle je zime španjolski Uterque na scenu donio vlastitu verziju popularnih Chloé čizmica na vezanje i oduševio mnoge, pa se iskušanog recepta odlučio držati i ove sezone. U novoj Uterque kolekciji tako ćete sada pronaći jedan savršeni par baršunastih čizmica na vezanje, koji dolazi u možda najljepšoj boji – tamno ljubičastoj.

Uterque4

Cijela čizmica presvučena je baršunom, pa tako i njena peta. A osim detalja na vezanje, tu je i patentni zatvarač koji osigurava nogu dok nosite ove trendi gležnjače. Visina potpetice je 7 centimetara, što znači da je ovaj model stvoren za nošenje od jutra pa sve do večeri. Materijal, boja i sami dizajn, rezultiraju čizmicama koje će ove jeseni u ponudi brenda Uterque bez sumnje biti najpopularnije. Pronađite ih ovdje i saznajte sve o njima.

Uterque2

Uterque5

Foto: Uterque

0