Pronašli smo savršene party cipele u Zari
Pronašli smo savršene party cipele u Zari

Pronašli smo savršene party cipele u Zari

Ove zime naglasak je na vibrantnim kombinacijama, uzorcima i outfitima koji su upečatljivi. Izašli smo iz ere minimalizma i želimo zablistati u punom sjaju. Osim toga, čeka nas i blagdansko razdoblje koje će biti puno evenata i događaja za koje se trebamo posebno dotjerati. Kako se ne biste doveli do situacije da party outfite slažete u zadnji tren, u Zari smo pronašli štikle koje će vas odmah osvojiti. Zara party kolekcija je neodoljiva, a ove cipele na petu želimo imati odmah.

zara
zara

Party look koji neće proći nezamijećeno

Zimski blagdani su vrijeme u kojem želimo biti posebno dotjerani. Bilo da je riječ o običnom dnevnom eventu ili party večeri, želimo zablistati. Crna je boja koju najčešće biramo za takve prigode jer želimo ići  na sigurno. No, možda je došlo vrijeme da zablistamo u nešto zaigranijim outfitima. Nove Zara party štikle su upravo to – komad u kojem će nas svi primijetiti.

Metalizirani detalji su apsolutni hit ove sezone i o tome smo već pisali, no ove cipele na petu su apsolutni pobjednik party detalja koje smo vidjeli posljednje vrijeme. Predlažemo ih kombinirati  na crno odijelo ili pak haljinu u sinergiji s mini torbicom.

zara
zara

Osim metaliziranih cipele na petu, u ponudi su i špic salonke s detaljima u vidu perja. Perje smo ove sezone imali priliku vidjeti na svim modnim detaljima, ali u kombinaciji s ovim cipelama zaista izgleda spektakularno.

Ovaj pak model cipela je dostupan u crnoj i ciklama nijansi, a koje modele ćete odabrati ovisi o vama. S crnom nećete pogriješiti, a ciklama model ostavljamo za one koji žele nešto pomaknutije outfite. Jedne i druge mogu se lijepo složiti za večernje kombinacije, a u sinergiji s nekim modnim detaljem ćete zablistati kao prava party diva.

zara
zara
zara
zara

Foto: Instagram, Zara

Učitati još
Zatvori