20 novih komada iz Zare koje ćete poželjeti imati odmah
20 novih komada iz Zare koje ćete poželjeti imati odmah

20 novih komada iz Zare koje ćete
poželjeti imati odmah

Zima je u znaku razigranih i vibrantnih outfita koje ćete slagati ove sezone. Nakon duge ere minimalizma i jednostavnih kombinacija, modni naglasak se promijenio i stavio fokus na upečatljive komade. Pred nama je blagdanska groznica i sezona evenata i proslava. Potrebno je uložiti u party outfite, ali i one dnevne koji bi trebali biti stylish i slojeviti. Zimi je izazovno složiti dobre outfite zbog hladnoće, ali uvijek ih možete osvježiti odabranim modnim detaljima. Zara ove sezone ima kolekciju koja nam se sviđa, a koje komade bismo posebno izdvojili, saznajte u nastavku.

Zara komadi za dnevne i večernje outfite

Kada govorimo o dnevnim outfitima, posebno bismo izdvojili topla pletiva. Riječ je o odjevnim predmetima koji se lijepo slažu na traperice i haljine i koji su idealan zimski odabir. Osim njih, ovo je sezona i puffer jakne. Ako ste pak zimogrozni, predlažemo puffer jaknu do koljena koja će vas zaštititi od hladnoće. Na takve outfite možete složiti zimske buce i tako biti istovremeno dotjerani, a da se osjećate ugodno. Zagreb je u Adventu i raznim događanjima koja ćete željeti posjetiti, a za koja se trebate adekvatno dotjerati.

Večernji outfiti su ove sezone nešto svečaniji. Možemo reći da je ovo prva zima nakon tri godine u kojoj živimo opušteno. U tom smislu smo željni glamuroznih večera i partyja za koje želimo biti posebni. Stoga je era sjajnih i šljokastih komada sasvim logična jer u njima ćete uvijek izgledati glamurozno.

Sjajni detalji su poželjni, a koje ćete odabrati ovisi o vama. Možete uvijek odabrati crnu kombinaciju koju ćete upotpuniti sjajnom ogrlicom. Modni detalji vam služe kao završni match svakog dobrog outfita. Zara ove godine nudi sve, a koje komade ćete odabrati, ovisi o vama. U nastavku izdvajamo 20 najljepših komada za svačiji ukus.

zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara

Foto: Instagram, Zara

Učitati još
Zatvori