Zara blejzeri koje ovog proljeća viđamo po cijelom gradu

Zara blejzeri koje ovog proljeća
viđamo po cijelom gradu

Blejzer je u posljednjih nekoliko godina postao okosnica brojnih ženskih garderoba u prijelaznim sezonama, kao i u proljeće i u jesen. Ako je dobro odabran, zbilja može transformirati cijelu kombinaciju i podići čak i vrlo jednostavan look.

Ako pogledamo na street style scenu, blejzer je već odavno napustio domenu poslovne garderobe i zavladao cijelim spektrom kombinacija za različite prigode. Odjenut ćemo ga čak i kad idemo na kavu, uz traperice i casual T-shirt, bit će naravno sjajan izbor za poslovne sastanke, kao dio odijela ili kostima uz suknju, a i formalnije i svečanije kombinacije ga savršeno prihvaćaju, pa se odlično kombinira uz koktel haljinice na rođendanima i vjenčanjima.

Koje modele blejzera ćemo nositi ovog proljeća?

Osvojili su nas Zara blejzeri za proljeće 2021.

Zavirile smo u ponudu poznatog high street brenda Zara i upravo ondje pronašle mnogo sjajnih modela blejzera za proljeće 2021.

Iako im se cijena penje do maksimalno 500-injak kuna, ovi blejzeri djeluju baš moćno, dobro krojeno i dizajnom vrlo promišljeno. Trenutno najpopularniji modeli na dvoredo kopčanje prate liniju tijela i vješto naglašavaju struk, što cijelu odjevnu kombinaciju čini laskavijom i ženstvenijom. Što se tiče boja, ovog proljeća nećete pogriješiti s klasikom – blejzerom u mornarski plavoj ili crnoj boji, a trend za sebe svakako su modeli u baby plavoj.

Naš izbor top 7 blejzera iz Zare čeka vas u nastavku!

Foto: Zara

Učitati još
Zatvori