7 savršenih: Laneni blejzeri u chic modelima za proljeće
7 savršenih: Laneni blejzeri u chic modelima za proljeće

7 savršenih: Laneni blejzeri u chic
modelima za proljeće

Posljednje vrijeme svjedoci smo brze izmjene trendova i koliko god bili svjesni kako neke od komada nećemo dugo nositi, često upadnemo pod utjecaj i kupimo sebi komade u kojima se vrlo brzo više ne možemo ni zamisliti. Kreiranje svakodnevnih outfita je često zamorno, ali morate birati komade u kojima se dobro osjećate, a ne pod pritiskom trendova koji traju jednu sezonu. Naš savjet je ulaganje u capsule odjevne predmete koji se jednostavno kombiniraju i koji laskaju baš svima. Jedan takav je laneni blejzer koji je must have kada govorimo o proljetnim dnevnim outfitima, pogotovo poslovnim lookovima.

Modni detalj koji se mora naći u vašoj garderobi

Za malo koji komad možemo tvrditi kako će se uklopiti u svačiji stil, ali za laneni blejzer ta teorije zaista stoji. Osim što je riječ o prozračnom materijalu koji obožavamo nositi u proljetnim i ljetnim danima, blejzer kao komad je apsolutni vladar proljetnih kombinacija i dodatak koji je savršena zamjena za proljetne jakne ili veste. S druge strane laneni blejzer će savršeno upotpuniti i svakodnevne poslovne kombinacije, a u njemu možete ići na važan sastanak i na kavu u grad. Zadovoljit će potrebe i za one koji imaju zahtjevan dress code na poslu. Upravo zbog toga vrijedi u njega uložiti, a koji model ćete odabrati ovisi o vama.

Doza profinjenosti i elegancije

Proljeće je u znaku vibrantnih kolorita i atraktivnih printova pa u tom smislu možete odabrati statement laneni blejzer u pastelnoj boji ili s proljetnim printom. No, morate biti svjesni kako ćete njega puno teže uklopiti u postojeću garderobu i brže će vam dosaditi. Stoga je naš prijedlog ipak laneni blejzer u nešto neutralnijim tonovima koji se može uklopiti na sve. Ako ste ljubitelji vibrantnih kombinacija, ovaj blejzer će dodati dozu profinjenosti i elegancije takvom outfitu. U nastavku izdvajamo 7 savršenih lanenih blejzera koje smo zamisliti za dnevne i večernje outfite. Mogu se kombinirati i na ljetne kombinacije, a sigurno neće izaći iz mode sljedećih par godina.

Foto: Instagram(@valentinamelpignano), Massimo Dutti, COS, H&M, The Frankie Shop, & other stories.

Učitati još
Zatvori