Što će se nositi na najboljem Weekendu u godini?

Što će se nositi na najboljem
Weekendu u godini?

Predzadnji vikend u rujnu već je tradicionalno rezerviran za Weekend Media Festival u Rovinju koji, od 19. do 22. rujna, postaje okupljalište stručnjaka komunikacijske industrije u čitavoj regiji. Dvanaestu godinu za redom najbolji Weekend u godini posjetiteljima će pružiti brojne zanimljive teme i rasprave pa će tako ovoga puta sudjelovati više od 150 predavača i panelista, dok će u programu sudjelovati više od 5.000 sudionika iz svih zemalja regije.

Među svim tim posjetiteljima nerijetko su i ljubitelji mode koji Rovinj svake godine smjelo začine svojim odjevnim kombinacijama. S obzirom da će ovogodišnje izdanje Weekenda biti u znaku Woodstocka praćen sloganom „Mir, ljubav i komunikacija“, očekujemo da će posjetitelji na moderan način izraziti svoju modnu interpretaciju poznatog festivala iz 1969. godine.

Moda 60.-ih bila je ispunjena bojama, oblicima, resicama i svime što odjevne kombinacije čini zabavnim i posebnim. Ove se jeseni nose baš takvi komadi – zanimljivi i drugačiji. Boja pistacija glavni je jesenski trend te ne sumnjamo da će Weekendaši odlično nositi novu jesensku boju. Hit ove jeseni bit će i blještavi odjevni predmeti i perje koje će odlično upotpunjavati uobičajene klasične kombinacije te im dati dozu otkačenosti.

Zadnje zrake sunca i ovoga puta razveselit će posjetitelje Weekenda te im pružiti priliku da uživaju u laganijim kombinacijama prije nego što uskoče u jaknice, balonere i kapute rezervirane za tmurne jesenske dane. Iako nekima zvuči nemoguće, moda iz tog vremena lako se može uskladiti s business casual kombinacijama iz naše svakidašnjice. Tako primjerice šarenu bluzu s detaljima možete uskladiti s jednobojnim hlačama, mokasinama i detaljima u boji pistacije. Muškarcima bi go to kombinacija mogla biti lanena ili traper košulja s elegantnim hlačama i cipelama.

Večeri će u Rovinju biti malo hladnije i rezervirane za druženja i partyje, što znači da će zasigurno prevladavati opuštenije kombinacije s nekim od trendy jesenskih detalja kao što su baršun, plaštevi, remeni i „mini“ torbice.

Pripremite se za predavanja i druženja na Weekendu i ponesite svoje najdraže odjevne kombinacije za uživanje u miru, ljubavi i komunikaciji. Vidimo se u Rovinju!

Foto: PR

Učitati još
Zatvori