Najefektnija outfit ideja za prve proljetne dane koju obožavaju modne trendseterice

Najefektnija outfit ideja za prve proljetne dane koju obožavaju modne trendseterice

Početak nove sezone uvijek je uzbudljivo vrijeme u svakoj garderobi. Novi odjevni komadi i modni dodaci, novi trendovi i uzorci, nove boje i detalji zauzet će mjesto prošlosezonski favorita i unijeti trenutno osvježenje u naše ormare, ali i u svakodnevne kombinacije. Nakon slojeva pletiva, nakon dugih kaputa i velikih šalova, lagani i šarmantni modeli jedan su od razloga zbog kojih smo proljeće s nestrpljenjem iščekivali. Uz uzbudljive proljetne trendove i modne novitete koji su već stigli u naše omiljene modne trgovine, jedan od razloga zbog kojih smo s nestrpljenjem iščekivali početak proljetne sezone je efektan spoj zimskih i proljetnih modela. Osim što će savršeno odgovoriti na još uvijek svježa jutra i promjenjive dane, kombinacija zimske i proljetne garderobe stvorit će neke od najboljih odjevnih kombinacija.

Jednu baš takvu, jednostavnu i efektnu kombinaciju zimskih i proljetnih modela pronašli smo u garderobama popularnih modnih trendseterica.

Outfit ideja stvorena za prve proljetne dane

Kako bi izvukle maksimum iz svojih zimskih favorita i proljetnih noviteta, modne trendseterice ih na prijelazu sezona uvijek nose zajedno. Jedna od omiljenih kombinacija koja spaja najbolje od zimske i proljetne sezone ove je godine spoj visokih čizama, koje su bile jedan od modela koji je obilježio zimsku sezonu, i mini dužine, jednog od najvećih trendova najavljenih za sezonu proljeće/ljeto 2022.

Od high enda do high streeta, proljetne kolekcije istaknule su raskoš modela mini haljina i suknja te kratkih hlača. Odmah je postalo jasno da će mini dužina biti jedan od najpopularnijih modnih trendova u sezoni proljeće/ljeto 2022. Iako će vrući ljetni dani donijeti vrhunac ovog modnog trendova, mini dužinu u svoje ćemo svakodnevne kombinacije dodati s prvim proljetnim danima. I to zahvaljujući zimskom favoritu. Istovremeno potpuni kontrast i savršeni balans mini dužini, visoke čizme će iz svake mini suknje i haljine izvući efektnu kombinaciju stvorenu za prijelazno razdoblje i prve proljetne dane.

Kako nositi ovaj efektan spoj zimskih i proljetnih favorita?

Visoke čizme i mini dužina:
u dnevnom i večernjom, trendi i ležernom izdanju

Savršene outfit ideje pronašli smo u ormarima modnih trendseterica. Da obožavaju ovaj neobičan modni spoj potvrdile su i svojim odjevnim kombinacijama koje su odabrale za tjedne mode – glumica Emma Stone i Parižanka Leia Sfez samo su neke od obožavateljica ove kombinacije. Osim dnevnog izdanja s trendi pomakom, modne trendseterice svojim su nam kombinacijama pokazale kako izvući ležerno i večernje izdanje iz spoja visokih čizama i mini dužine. I dok će se kombinacija blejzer haljine mini dužine i visokih čizama istaknuti kao savršena outfit ideja za prve proljetne izlaske, kombinacija bijele ili cvjetne haljine s romantičnim predznakom i gumenih čizama do koljena stvorit će šarmantan outfit za proljetni vikend u prirodi.

Za prve proljetne dane ispred nas, u nastavku smo izdvojile nekoliko jednostavnih i jako efektnih outfit ideja s visokim čizmama i minicama u glavnoj ulozi!

Emma Stone (Paris Street Style)

Preporuka

Zatvori