Izašle su nove Veja Pumpkin Spice tenisice i želimo ih imati odmah
Izašle su nove Veja Pumpkin Spice tenisice i želimo ih imati odmah

Izašle su nove Veja Pumpkin Spice
tenisice i želimo ih imati odmah

Moda je postala izuzetno brza i novi trendovi nam izlaze na tjednoj bazi. Što nositi i kako kombinirati uz adekvatnu inspiraciju ostaje na nama. No i dalje postoje komadi s kojima igramo na sigurno, a jedan od njih su svakako tenisice. Tenisice su u novoj streetwear eri postale jedan od najvažnijih modnih komada. Koliko su popularne možemo primijetiti i po modnim kolaboracijama visokih i sportskih modnih kuća koje su se dogodile posljednjih godinu dana. Ne postoji visoka modna kuća koja nema svoj IT model. Model tenisica koji se godinama ne miče s modnog trona su Veja tenisice, a upravo su izašli novi modeli.

veja
veja
veja
veja

Veja Pumpkin Spice modeli za jesenske kombinacije

Modne kuće često pripremaju tematske modele kako bi zadovoljile zahtjevne kupce, a Veja je u tom smislu odlučila nove modele prilagoditi jesenskim koloritima. Narančasta je u modi već neko vrijeme, a pumpkin nijansa na novim Veja modelima izgleda neodoljivo. Veja je francuski brend i jako puno vremena i organizacije ulažu u strukturu firme kako bi im poslovanje bilo održivo. Specifični su po tome što koriste materijale koji su u skladu s okolišem, a istovremeno izuzetno kvalitetni. Ove tenisice možete nositi na sve, a jako lijepo će se uklopiti na stylish jesenske kombinacije.

veja
veja
veja
veja

Ova jesen je u znaku razigranih kombinacija i outfita u kojima ćete se istaknuti u masi. Upravo zbog toga ove vibrantne tenisice će se jako lijepo uklopiti na ženska odijela i traperice. Sportski komadi se već dugo vremena ne vežu isključivo uz outfite za trening već su modni komadi koje možete kombinirati gotovo na sve. Duga pletena haljina u sinergiji s novim Veja tenisicama, izgledat će spektakularno. Zimski dugi kaputi u bojama su posljednji modni krik, a i duge bunde od umjetnog krzna možemo zamisliti uz Veja tenisice. Što god odabrali, nećete pogriješiti, a u nastavku izdvajamo nove Pumpkin modele.

veja
veja
veja
veja

Foto: Veja

Učitati još
Zatvori