Ljetni trudnički stil Zare Hrvatin s komadima koje sigurno imate u ormaru
Ljetni trudnički stil Zare Hrvatin s komadima koje sigurno imate u ormaru

Ljetni trudnički stil Zare Hrvatin s
komadima koje sigurno imate u ormaru

Iako je trudnoća divno vrijeme za svaku buduću mamu, iz mjeseca u mjesec sve veći trudnički trbuščić donosi i brojne izazove od kojih se nekoliko njih nalazi i unutar trudničkog ormara. Kreiranje svakodnevnih kombinacija tijekom devet mjeseci trudnoća nije najjednostavniji zadatak, pogotovo u ljetno vrijeme. Ipak, uz nekoliko jednostavnih modnih odabira i trudnički stil može izgledati odlično i ići u korak s najnovijim trendovima. Ako očekujete bebu i tražite dozu outfit inspiracije za ljetnu sezonu, odlične outfit ideje donosimo ravno iz ormara riječke influencerice Zare Hrvatin.

Trudnički stil Zare Hrvatin

Modni stil Zare Hrvatin opisali bismo kao retro i minimalistički, uz veliku dozu boho chica. Trenuci u trudnoći koje je najčešće obilježila na svom Instagramu potvrđuju da je Zara većinu dana provela u kupaćim kostimima i lanenim komadima koji su u prvi plan istaknuli njezin trudnički trbuh. Zara je prije 6 tjedana nizom crno bijelih fotografija na Instagramu objavila da očekuje svoje prvo dijete.

Vrlo minimalistički, ljetni trudnički stil Zare Hrvatin je jako lako iskopirati. Iza odličnih svakodnevnih kombinacija nalazi se tek nekoliko ključnih komada koje ili već posjedujete ili možete pronaći u high street trgovinama. Među omiljenim odjevnim komadima koji čine osnovu njezinog ljetnog trudničkog stila nalaze se kupaći kostimi i lanene hlače, prozirne suknje i cvjetne košulje. Odjevne komade, Zara je začinila decentnim nakitom i slamnatim šeširom te messy beach waves frizurom.

Foto: Instagram (@zarahrvatin)

Učitati još
Zatvori