Koje boje vam trebaju u garderobi da bi ona izgledala skupocjeno, čak i kad to nije
Koje boje vam trebaju u garderobi da bi ona izgledala skupocjeno, čak i kad to nije

Koje boje vam trebaju u garderobi da bi ona izgledala skupocjeno, čak i kad to nije

Od street stylea do modne piste i, naravno, Pantoneovih predviđanja, kada su trendi boje u pitanju, ima mnogo pokazatelja koji nam pomažu da shvatimo koje će nijanse biti istaknute za proljeće. Very Peri proglašena je Pantone bojom prošle godine i postaje sve popularnija za proljeće/ljeto 2023.

Koje boje su u trendu?

Na modnoj pisti, minimalistička boja slonovače bila je zastupljena kod luksuznih brendova, uključujući The Row, Valentino i JW Anderson, dok je narančasta boja zalaska sunca bila ključna kod Prade i Jacquemusa. Osim toga, nijanse zelene kadulje i narančaste mandarine već nosi nekoliko naših omiljenih influencerica. Srećom, jedna stvar koja je zajednička svakoj od ovih trendi boja je da sve izgledaju iznimno luksuzno i da se mogu nositi kao upečatljiva nijansa za stvaranje skupocjenog proljetnog outfita. Definitivno znamo da ćemo ih nositi sljedećih nekoliko mjeseci.

U nastavku otkrijte šest proljetnih trendi boja i komada u koje ulažemo za outfite luksuznog izgleda.

Oker

Žuta odjeća i dodaci uvijek se vraćaju u toplijim mjesecima, ali teško je pronaći pravu nijansu. Često može izgledati pomalo neozbiljno, a ponekad i previše kičasto. Oker je, međutim, savršena šik ravnoteža.

Kadulja zelena

Kelly zelena bi mogla biti jedan od najvećih ovogodišnjih trendova – u boji ili na neki drugi način – ali što se tiče klasičnih proljetnih trendi boja, suptilnija zelena je tu. Nijansa kadulje ide uz toliko drugih nijansi. Nevjerojatno je svestrana i lako se kombinira.

Ecru bež nijansa

Što bi bili topliji mjeseci bez zdrave doze bijele i krem boje u vašem ormaru? Nosite je od vrha do pete kako biste izgledali kao oličenje skupocjenog minimalizma.

Mandarina nijansa

Svijetlo-narančasti tonovi su svugdje gdje pogledate, ali ne brinite – ovo nije prolazan trend. Držite se efektnih nijansi mandarine i sigurno ćete komade u ovoj nijansi kupovati svake godine.

Kobalt plava

Iako nijanse plave djeluju tijekom cijele godine, najsvježije izgledaju u proljeće. Umjesto pastelnih nijansi, potražite klasične kobalt plave tonove kako biste podigli svoj outfit.

Lila

Ova specifična nijansa ljubičaste prevladavala je u previše kolekcija da bi to bila slučajnost. Ne samo da je u trendu, već je i jedna od onih rijetkih boja za koju se svi slažu da pristaje svim tonovima kože i bojama kose.

FOTO: Instagram (cocobeautea, pernilleteisbaek), Zara, Mango, H&M, ASOS, Net-A-Porter

Učitati još
Zatvori