Baby Yellow: Posebno nježna nijansa žute koja će obilježiti proljeće
Baby Yellow: Posebno nježna nijansa žute koja će obilježiti proljeće

Baby Yellow: Posebno nježna nijansa žute
koja će obilježiti proljeće

Pantone Color Institute proglasio je Peach Fuzz bojom godine. Brojne modne kuće uvelike su uključile ovu boju u svoje trenutne kolekcije, a tek su rijetki kreativci odlučili prekršiti uvedeno modno pravilo i uspostaviti vlastiti it kolorit. Tako smo detektirali pojavu Baby Yellow nijanse na veselom igralištu talijanske modne kuće GCDS. Posljedično, postavlja se pitanje – je li to zapravo it boja koja će iz sjene ležerno zavladati spring/summer sezonom?!

Nova it nijansa

Novi trendovi pristižu iz dana u dan i mnogima postaje previše zbunjujuće pratiti sve ono što nam modna industrija neprestano servira. Popularni koloriti se mijenjaju iz sezone u sezonu, a gotovo svako godišnje doba nameće svoju it boju. S jedne strane već mjesecima suvereno dominira crvena boja, a s druge strane Peach Fuzz polako preuzima tron. No, neočekivana nijansa žute boje ostavlja sve jasnije tragove na modnoj sceni. U pitanju je Baby Yellow. Modne kuće GCDS, Self-Portrait i Zimmermann uvelike su uvrstile ovu nijansu u svoje nove spring/summer kolekcije, a ni Instagram trendseterice nisu izignorirale ovaj mikrotrend. U nastavku otkrivamo na koje sve načine možete nositi potencijalnu it nijansu proljeća.

Ljubav prema Baby Yellow nijansi

Talijanski brend GCDS svojim kolekcijama tajno poziva na bojkot svih trendova i učinkovito uspostavlja suverenu modnu vladavinu. Giuliano Calza, kreativni direktor i vlasnik brenda, posebno ističe svoju ljubav prema svim mogućim (ali i nemogućim) nijansama žute. Posljedično, iz sezone u sezonu možemo primijetiti kako dominantno mjesto u kolekcijama GCDS zauzimaju različiti tonovi Calzove omiljene boje.

Jednostavno, na baby yellow način

Baby Yellow je na prijelazu između pastelne i Canary Yellow nijanse. Istodobno se lako kombinira s različitim bojama i stilovima. Dovoljno je samo pustiti kreativnu slobodu da izađe na vidjelo i eksperimentirati sa šarmantnom žutom nijansom. Možete kombinirati baby yellow modne dodatke za suptilan pop of color, ili kreirati atraktivne monokromatske Baby Yellow lookove.

Za vas smo kreirali 3 high street kombinacije inspirirane novom it nijansom.

Kombinacija za date night

Kombinacija za šetnju gardom

Kombinacija za ekskluzivni event

*Tekst preuzet s Journal.rs.*

Foto: Zara, Mango, H&M, Instagram ( @gcdswear @pretemoitaveste)

Učitati još
Zatvori