Zara ima na popustu high street verziju Prada torbe

Zara ima na popustu high street
verziju Prada torbe

Počinje vrijeme sezonskih sniženja i svi smo zbog toga uzbuđeni. Općepoznato je kako cijelu godinu čekamo sezonska sniženja kako bismo uložili u omiljeni komad. Ušli smo u ljetno razdoblje i želimo uložiti u ključne komade kako bismo upotpunili naše outfite na pravi način. Sniženje u Zari je mogli bismo reći vrijeme u godini koje rado iščekujemo, a na aplikaciji je počelo sinoć, dok danas počinje u svim poslovnicama. Kada govorimo o komadima u koje se isplati uložiti, ove sezone osobiti je naglasak na modne detalje. U tom smislu bismo posebno izdvojili torbe i to one pletene jer su veliki hit sezone.

Pletene torbe koje nosimo ovog ljeta

Ljeto je godišnje doba u kojem smo razigrani i opušteni i u tom smislu osmišljavamo naše kombinacije. Ove sezone stoga nosimo lan, duge haljine i oversized komade. Da bismo ljetne kombinacije upotpunili na pravi način, potrebno je izabrati stylish modne dodatke. Pletene torbe su ove sezone must have komad, a idealan su dodatak jer su velike i praktične. Ljeti su naše torbe prepune raznih SPF preparata, krema, boca i ostalih potrepština koje nam trebaju, stoga je potrebno imati nešto veću torbu. Pletena torba je dovoljno velika i praktična, a istovremeno stylish i stoga se nameće idealnim odabirom za ovo ljeto.

Prada Raffia pletena torba je IT komad

Prada je izbacila svoju verziju pletene torbe, pod imenom Raffia. Riječ je o modelu koji je preplavio streetstyle scenu. Naravno, kako to i inače s popularnim komadima biva, Zara je izbacila svoju verziju. Od danas je pletene Zara torba na sniženju, a možete je pronaći u dvije verzije. Žutoj i narančastoj nijansi kako biste vaše kombinacije učinili razigranima. Ove torbe možemo zamisliti na duge ljetne haljine i popularne espadrile. Odlično će se uklopiti i na lanene komade iz kojih se ovog ljeta ne skidamo.

Zara
Zara

Foto: IMAX, Zara

Učitati još
Zatvori