7 savršenih: Duge haljine koje mogu nositi i trudnice
7 savršenih: Duge haljine koje mogu nositi i trudnice

7 savršenih: Duge haljine koje
mogu nositi i trudnice

Ljeti želimo uložiti u komade koje ćemo dugo nositi i lako kombinirati. S obzirom na to da smo ljeti opušteni, želimo imati odjeću u kojoj ćemo biti dotjerani, a ugodno se osjećati. Posljednje vrijeme naglasak mode je na udobnim i nosivim komadima, pa su ove sezone u trendu chunky sandale, ribičke sandale i klompe, a od odjeće bismo posebno izdvojili haljine kao IT komad s kojim nema greške. Iako je moda fluidna i brzo se mijenja, postoje bezvremenski komadi u koje se uvijek isplati uložiti.

Haljine su bezvremenski ženstveni klasik

Haljina je u povijesti uvijek smatrana simbolom ženstvene odjeće. Doduše, nekada su to bile krinoline s korzetima i puno slojeva koje je zaista bilo teško nositi. Kada je krenula ženska revolucija, hlače su postale prepoznatljivi znak ženske borbe. U tom vremenu haljinu su bile zapostavljene, a traper buntovna estetika je ušla u dio streetstyle scene. No, posljednjih par godina haljine su se vratile na velika vrata. Riječ je o laganim haljinama, bilo da je riječ o slip modelu i maxi modelu, haljine su nezaobilazni dio većine streetstyle kombinacija.

Kombinacije s haljinama su dobitna kombinacija

Haljinu je lako kombinirati jer je riječ o komadu u kojem smo već dotjerani. Kada govorimo o krojevima, posljednje vrijeme su popularne slip haljine, a neke Zarine su doslovno postale viralne. No, mi predlažemo maxi haljine koje su idealne za svaki dan. Oversized haljine možete kombinirati na sve, bilo da je riječ o sandalama ili tenisicama. Odličan su odabir jer ih mogu nositi i trudnice i u njima se osjećati dotjerano i stylish. Ove sezone u modi su sve boje, a mi bismo posebno istaknuli ružičastu kao hit boju ljeta. Što god odabrali, nećete pogriješiti jer je riječ o komadu u koji se isplati uložiti. U nastavku izdvajamo 7 savršenih haljina koje možete nositi svaki dan. 

Arket
Baum und Pferdgarten
Bimbayola
COS
Ganni
Monki
Zara

Foto: Instagram, Arket, Ganni, Monki, Cos, Zara, Baum und Pferdgarten, Bimbayola

Učitati još
Zatvori