Stigli su prvi Zara kupaći kostimi ove sezone i želimo ih sve

Stigli su prvi Zara kupaći kostimi ove
sezone i želimo ih sve

Iako se trenutno u središtu modnog svijeta nalaze proljetne kolekcije i modni favoriti za proljetne dane, u kolekcijama high street brendova istaknulo se i nekoliko prozračnih modela kao stvorenih za najtopliju sezonu. Uz prve ljetne odjevne komade i modne dodatke, high street brendovi predstavili su i svoje prve kolekcije kupaćih kostima za novu sezonu uživanja na pješčanoj plaži ili uz bazen. Posljednji high street brend koji je u svoju kolekciju dodao kupaće kostime za proljeće/ljeto 2022. je popularna Zara.

Zara kupaći kostimi za proljeće/ljeto 2022.

Iako će tjedni i mjeseci ispred nas zasigurno će donijeti još pregršt modela i kolekcija kupaćih kostima, jedan od najpopularnijih high street brendova u svojoj je prvoj kolekciji kupaćih kostima za sezonu proljeće/ljeto 2021. već skupio odlične modele u kojima želimo provesti tople dane uz more ili bazen.

Novi Zara kupaći kostimi istovremeno su jednostavni i jako efektni što će ih ove godine istaknuti kao modnu zvijezdu svake plaže.

U središtu kolekcije nalaze se kupaći kostimi koji eleganciju crne boje spajaju s efektnim detaljima poput raskošnog cijeta, otvorenih leđa, zanimljivih izreza i dekorativnih traka. Uz odlične nove jednodijelne i dvodijelne modele kupaćih kostima u crnoj boji koji se svake godine nalaze na listi ljetnih modnih favorita, Zara kolekcija donijela je i nekoliko odličnih modela u bijeloj boji koji će odlično pristajati preplanulom tenu. Za sve ljubiteljice modnih trendova i efektnih modela, Zara je pripremila kupaće kostime koji trendi modele i detalje poput zanimljivih nabora i izreza spajaju s jarkim nijansama narančaste, ružičaste i zelene boje.

Prvi Zara kupaći kostimi za proljeće/ljeto 2022. dostupni su na zara.com, a najbolje nove modele možete pogledati u nastavku!

Foto: Zara

Učitati još
Zatvori