7 predivnih modela Topshop haljina s “trending” liste

7 predivnih modela Topshop haljina s
“trending” liste

topshop haljina

High street brendovi, online shopping i brze promjene trendova su u posljednjih nekoliko godina zauvijek promijenili modni svijet i pretvorili ga u svijet brze i prolazne mode. Efektna i inspirirana trendovima, brza moda police high street brendova gotovo svakodnevno ispunjava novim komadima.

Iako svaka sezona donosi na tisuće novih modela, nekoliko komada uvijek će se istaknuti i privući brojne poglede. Haljine, jedan komad koji donosi cijelu kombinaciju, su zasigurno jedan od komada čiji se različiti modeli sasvim neovisno o sezoni nalaze na listama najpoželjnijih. Kultni britanski high street brend Topshop je u svoj online shop unio oznaku Trending now kojom su označeni upravo najpoželjniji komadi.

NAJPOŽELJNIJI MODELI TOPSHOP HALJINA OVE JESENI

topshop haljina 0

Najpoželjnjiji modeli Topshop haljine ove jeseni donose neodoljiv spoj svestranosti, jednostavnosti i najnovijih trendova. Među trending komadima i ove se jeseni istaknula jednostavna haljina dugih rukava koju kao decentni trendi detalj ukrašavaju sitne točke, a koju ćete u nekoliko trenutaka lako transformirati iz dnevne u večernju. Na listi najpoželjnijih nalaze se i modeli koji dužinom variraju do mini do midi krojeva, ali se ističu raskošnim floralnim motivima i baršunastim efektom.

Svaki od najpoželjnijih modela Topshop haljina će u vašoj garderobi odigrati ulogu efektnog i svestranog jesenskog komada. Uz parku i tenisice, kožnu jaknu i gležnjače ili popularni blejzer i loafer cipele s block potpeticom, Topshop haljine s liste najpoželjnijih modela odlično će izgledati kako u ulozi ležernog komada s daškom elegancije, tako i u unutar elegantnog looka ili kao dio jesenske party uniforme.

Devet najpoželjnijih modela haljina britanskog high street brenda donosimo vam u nastavku.

topshop haljina 6

topshop haljina 5

topshop haljina 1

topshop haljina 4

topshop haljina 2

topshop haljina 3

Foto: Topshop

Učitati još
Zatvori