Pronašli smo srebrni Prada top u povoljnijoj verziji
Pronašli smo srebrni Prada top u povoljnijoj verziji

Pronašli smo srebrni Prada top u
povoljnijoj verziji

Nalazimo se u sezoni festivala, evenata i događaja na kojima želimo zablistati na poseban način. Ljeto je u znaku odvažnih boja, upečatljivih komada i koketiranja s jarkim bojama. U tom smislu možete pustiti mašti na volju i složiti odvažne kombinacije u kojima će vas primijetiti. Iako smo posljednjih godina živjeli u eri modnog minimalizma, pomalo se retro estetika vraća na vrata, a vodeći visoki brendovi usvajaju ponovno streetstyle estetiku devedesetih i 2000 – ih. Prada je modna kuća za koju sa sigurnošću možemo reći kako je lider u nametanju novih trendova. Metalizirani topovi, srebrne torbice upotpunjene štrasom je upravo ova modna kuća vratila na svjetsku modnu scenu.

Srebrni top koji nas je osvojio

Pradin srebrni top nas je upotpunio osvojio i možemo se zamisliti u njemu za dnevne i večernje kombinacije. Bio je must have komad na ovogodišnjim festivalima, ali i na važnim eventima. Pradin srebrni top jako lijepo se slaže na oversized traperice i sandale na petu. Riječ je na unikatnoj, a efektnoj kombinaciji koja može funkcionirati i za dnevni đir. Osim toga, ovaj top može se nositi na bermude i chunky sandale i tako dobiti glamuroznu grunge kombinaciju.

Modni komad koji se može transformirati

Volimo ulagati u odjeću koja se može transformirati ovisno o prilici, a ovaj top je upravo to. Odabrat će ga odvažne žene koje znaju kako pravilno koketirati s modom i stvoriti unikatnu kombinaciju. Iako je riječ o topu visoke modne kuće, u high street brendovima postoje i povoljnije verzije. Prekrasne varijante ovog topa možete pronaći na Zalandu, vodećem lideru kada govorimo o količini izbora, Zari i H&M – u. Samo za vas smo izdvoji najljepše verzije srebrnog topa u high street ponudi. Koji god komad odabrali, nećete pogriješiti jer je ljeto u zraku, a tada smo hrabri i kreativni. Stoga, stvarajte odvažne kombinacije i uživajte u ljetu.

Boohoo
Boohoo

Foto: Instagram, Zara, H&M, Prada, Zalando, Boohoo

Učitati još
Zatvori