Točkastu haljinu iz ‘Zgodne žene’ možete pronaći u Mangu

Točkastu haljinu iz ‘Zgodne
žene’ možete pronaći u Mangu

Zgodna žena

Zgodna žena

Filmovi su oduvijek bili mjesto na kojem je modni svijet pronalazio inspiraciju. Od filma Doručak kod Tiffanyja koji je malu crnu haljinu pretvorio u najbolju prijateljicu svake žena i vječni klasik koji svoje mjesto iz sezone u sezonu pronalazi u baš svakoj kolekciji do šarmantnog stila Annie Hall stvorenog od blejzera, košulja, hlača i drugih favorita iz muškog ormara koji je danas popularniji i življi no ikad, kultni filmski kostimi nakon velikog filmskog platna nerijetko kreću u osvajanje modne scene i naših ormara.

Posljednji u nizu filmskih kostima koje i sami možete imati je ženstvena točkasta haljina koju je Julia Roberts nosila u romantičnom klasiku Zgodna žena. Istovremeno nezaboravna, ali i vrlo jednostavna smeđa haljina posuta bijelim točkama plijenila je pažnju na velikom filmskom platnu i bila jedan od kostima koji su u potpunosti transformirali look Vivian Ward. Danas, dvadeset i osam godina nakon, točkasta haljina Vivian Ward je, ne samo urezana u naše pamćenje, već i kostim koji još uvijek inspirira nove high end i high street modele.

HALJINA IZ FILMA ZGODNA ŽENA U MANGO IZDANJU

Zgodna žena

Zgodna žena

Posljednje izdanje kultne točkaste haljine pronašli smo u proljetnoj kolekciji high street brenda Mango. Iako je haljinu bez rukava s voluminoznim donjim dijelom A kroja zamijenio jednostavniji midi kroj s kratkim rukavima, njezin ženstveni karakter ostao je isti. Osim šarmantnog izgleda, Mango haljinu krasi i jednaki koloristički odabir koji spaja identičnu nijansu smeđe boje posutu efektnim bijelim točkicama.

I dok je haljina koju je Julia Roberts nosila u filmu Zgodna žena bila kao stvorena za poslijepodne provedeno u visokom društvu, Mango haljina donosi ležerniji izgled koji će se savršeno uklopiti u svakodnevne proljetne i ljetne kombinacije. Ako dašak čarolije filmskih kostima u mrvicu ležernijem izdanju želite dodati u svoj ormar, ovu točkastu haljinu možete pronaći u Mango dućanima ili naručiti u njihovom online shopu.

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Foto: Mango, Screenshot

Učitati još
Zatvori