Tenisice adidas Samba će biti najveći trend 2023. godine
Tenisice adidas Samba će biti najveći trend 2023. godine

Tenisice adidas Samba će biti
najveći trend 2023. godine

Svjetska street style scena svako toliko prihvati trend oko kojeg se stvori svojevrsni hype. Ove sezone svjedočili smo povratku raznih trendova od kojih smo za neke mislili kako se nikada neće vratiti. Koje trendove ćete prihvatiti ovisi o vama i vašem stilu, ali nama su posebno za oko zapele tenisice.

Posljednjih nekoliko godina streetwear je postao ultimativni modni smjer, a razni modeli tenisica se nose gotovo na sve kombinacije. Ove zime, posebno su u fokusu adidas Samba tenisice koje imaju dugu povijest i razdoblja manje i veće popularnosti. Trenutno su low key hit, ali sigurno je da će ove godine dominirati street style scenom. U nastavku saznajte kako ih nositi i kombinirati.

Adidas Samba model za fashionistice koje žele izgledati stylish

Riječ je o modelu koji je bio iznimno popularan osamdesetih kada ga je nosila mlada generacija toga doba. Definitivno je obilježio jedno povijesno razdoblje i brojne tadašnje glazbene i modne ikone su ovaj model nosile kao zaštitni znak. No, kako je moda fluidna i brzo se mijenja, jedno vrijeme nismo imali priliku često viđati ovaj model.

Ove sezone naglasak je na razigranim i vibrantnim kombinacijama u koje će se savršeno uklopiti ove tenisice. Kao i sa svakim modelom, tako je i ovaj postao teško dostupan i morate ga doslovno hvatati na raznim web shopovima.

Kombinacija s ovim tenisicama je bezbroj, a lijepo će se uklopiti u svaki stil. Predlažemo ih nositi za zimske kombinacije poput traperica, pulovera, toplih jakni koje će vas grijati. Osim toga, možete ih kombinirati i na duge pletene haljine koje su ove zime posebno popularne.

Što god odabrali, nećete pogriješiti jer je riječ o tenisicama koje će se prilagoditi svakom stilu i kao takve podići svaki outfit. Možete odabrati adidas Samba tenisice u bijeloj ili crnoj boji, ako ste ljubitelji minimalizma i nešto jednostavnijih kombinacija. Sviđaju nam se i modeli u zagasitim tonovima poput bordo ili malinasto zelene. Ponudu Samba tenisica pogledajte ovdje.

Učitati još
Zatvori