Tanki džemperi za prijelazno vrijeme

Tanki džemperi za prijelazno vrijeme

Prevrtljivo proljeće već odavno nije novost, no i dalje se teško pomiriti s razlikama u temperaturi kada ujutro morate izaći u kaputu, a poslijepodne se s posla vraćate noseći ga u ruci i žaleći što nemate tanku jaknu. Kiša, vjetar i sunce koji se stalno izmjenjuju nisu uvjeti na koje se možemo osloniti, no pametno promišljanje garderobe uvelike olakšava jutarnju dilemu ispred ormara.

Kako smo zimi i za vrijeme najnižih temperatura razmišljali o najdebljim slojevima, sada se okrećemo tanjem slojevitom odijevanju koje nam donekle može pomoći kad je riječ o prijelaznom vremenu. Debelo pletivo zamijenit će tanki džemperi, a vunene kapute baloneri i kreirati nove lookove za proljetne dane.

Tanko pletivo je zaista svestrano, a u novim kolekcijama modnih brendova podjednako se isprepliću basic klasični modeli sa statement odabirima koji pričaju priču za sebe. Uz basic modele u prvi plan mogu doći hlače, poput hit paper bag modela, dok statement pletivo preuzima glavnu riječ i bit će dovoljno da cijelu kombinaciju transformira u nešto što ćete htjeti nositi svaki dan. Boje su žive, prave proljetne, s naglaskom na nijanse ružičaste, žute, zelene, no u svakom trenutku možete outfit “smiriti” zemljanim bojama ili neutralnim nijansama, crnom, bijelom i sivom.

Tanki džemperi iz novih kolekcija:

Stine Goya

Sezane

Pinko

H&M

Bella Freud

Bella Freud

Reserved

Pinko

H&M

Reserved

H&M

Reserved

H&M

H&M

Sezane

Zara

Zara

Sezane

Allude

Zara

Zara

Theory

Sezane

CO

Chinti and Parker

The Elder Statesman

Rag & Bone

Zara

Foto: Zara, H&M, Net a Porter, Reserved, Pinko

Učitati još
Zatvori