Savršena doza outfit inspiracije za posljednje ljetne vikende

Savršena doza outfit inspiracije za
posljednje ljetne vikende

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by Josephine Aarkrogh Schepelern (@josephineaarkrogh) on

Iako nam se nova sezona polako približava, ljeto još uvijek nije gotovo! Posljednje sunčane i tople tjedne iskoristit ćemo kako bismo uživali u svim onim stvarima zbog kojih toliko volimo ljetnu sezonu. Uz još jedan odlazak na obalu, još jedno kupanje u moru, još nekoliko druženja na otvorenom i izleta u prirodu, tijekom preostalih ljetnih dana uživat ćemo i u svoj raskoši ljetnog ormara.

Lagani materijali, šarenilo boja i uzoraka, efektni detalji i neodoljiva lakoća nošenja svakog od modela onaj su neodoljivi spoj iza naših ljetnih modnih favorita. Prije nego što u svoj ormar dodamo prve jesenske modele i trendove koji su već stigli trgovine naših omiljenih modnih brendova, dani ispred nas savršena su prilika da se još jednom zaigramo unutar ljetne garderobe.

Outfit inspiracija za vikend ispred nas

Vikend ispred nas donosi prvu priliku da se zaigrate unutar ljetne garderobe i još jednom uživati u prozračnim modnih favoritima. Lagane odjevne komade i nekoliko efektnih modnih dodataka u trenu će stvoriti savršeni look za ljetni vikend u kojem ćete se osjećati ugodno – bilo da ga provodite na plaži ili ste se vratili u grad.

Odlične ideje kako još jednom izvući ono najbolje iz ljetnog ormara pronašli smo na Instagram profilima modnih trendseterica čiji stil volimo. Za opuštene ljetne dane baš poput onih koje donosi vikend ispred nas, modne trendseterice biraju jednostavnost, ali s trendi pomakom. Neodoljivi laneni modeli, all white kombinacije i šarmantni kompleti njihov su najčešći izbor kada je riječ o kombinacijama za posljednje ljetne vikende.

Uz očekivane favorite, pronašli smo i nekoliko cool kombinacija u kojima će outfit inspiraciju pronaći svi oni koji traže odmak od očekivanog. Najbolje street style kombinacije koje vam mogu poslužiti kao outfit inspiracija za posljednje ljetne vikende, izdvojili smo u nastavku!

Preporuka

Zatvori