Kako nositi crnu boju ljeti?

Kako nositi crnu boju ljeti?

@belenhostalet

Osim što je idealna za svaku priliku, jednostavnost crne boje savršen je izbor za spoj s raskošnim trendovima koje donosi ljetna sezona. Od izvezenih detalja i voluminoznih volana do otkrivenih ramena i otvorenih leđa, crna unosi eleganciju zadržavajući razigranost ljetnih sezone.

CRNA BOJA U LJETNIM KOMBINACIJAMA

Iako su crni komadi uvijek isplativa investicija koja će se lako kombinirati sa ostatkom garderobe, all blackkombinacije nose privlačan mračan šarm unutar kojeg mnogi pronalaze udobnost koja vizualno stanjuje figuru. Kako bi kombinaciju u potpunosti obojenu crnom učinili zanimljivijom birajte one koji u jednostavne ili trendi krojeve nose utkane zanimljive teksture i upečatljive detalje poput raskošnog veza, resica ili volana.

@monikh

U spoju s prozračnim siluetama, laganim tkaninama, zanimljivim teksturama i trendi detaljima, crna boja i ove se sezone nalazi iza nekih od najpoželjnijih modnih noviteta i modernih klasika. Kako u trenu stvoriti chic look za topli ljetni dan? Modne favorite u crnoj boji spojite zajedno u efektan look s kojim baš nikad ne možete pogriješiti.

Monokromni all black look jedan je od omiljenih trikova modnih influencerica koji, uz minimalno razmišljanja i uloženog truda, uvijek donosi dozu elegancije i dojam sređenosti, čak i tijekom najtoplijih dane. Dozu outfit inspiracije pronađite u nastavku.

@figtny
@talisa_sutton
@harperandharley
@talisa_sutton
@pernilleteisbaek
@collagevintage
@figtny
@harperandharley
@talisa_sutton
@monikh
@lucywilliams02
@belenhostalet
@oliviavlopez
@belenhostalet

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori