Crne kombinacije u kojima možete zablistati uz minimalno truda
Crne kombinacije u kojima možete zablistati uz minimalno truda

Crne kombinacije u kojima možete
zablistati uz minimalno truda

Sigurno su svi nekad pročitali čuvenu izjavu kultne modne dizajnerice Coco Chanel u kojoj je izjavila ‘manje je više’. S obzirom na brzu izmjenu trendova koja je dovela do svojevrsnog zasićenja gdje svi izgledaju isto, ova izjava je itekako aktualna. Da biste dobro izgledali, zaista nije potrebno nabaciti na sebe sve nove trendove, već kreirati outfit u kojem se dobro osjećate i koji odgovara vašem osobnom stilu.

Bilo da je riječ o minimalizmu ili maksimalizmu, na kraju dana najvažnije je da se sami dobro osjećate u onom što nosite. Moramo priznati kako imamo faze u kojima neke komade rado nosimo, a nekada su nam odbojni, no kombinacije koje nam baš nikada ne dosade i kreiramo ih bez obzira na godišnje doba i sezonu, su crne. Crne kombinacije su savršen odabir i ovog proljeća, a u koje komade uložiti, saznajte u nastavku.

Crne kombinacije su hit odabir za dnevne i večernje outfite

Crna je klasik s kojim nećete pogriješiti. Iako ova boja ima negativne konotacije koje su vezane uz tragične životne događaje i dalje vam može pružiti elegantan look kao niti jedna druga boja. Stoga nam je ona glavni odabir za proljetne i ljetne outfite. Crno žensko odijelo možete kreirati za poslovni outfit, ali i za svakodnevnu kombinaciju s detaljima u vidu tenisica. Odijelo je statement komad koji uvijek vrijedi imati u garderobi, a može vam savršeno poslužiti i za večernje i svečane prigode u sinergiji s elegantnim sandalama na petu.

Osim toga, crne haljine ili crni laneni komadi su također detalji pomoću kojih možete kreirati cool proljetne i ljetne outfite. Ako želite minimalističku kombinaciju, onda možete ukomponirati i crnu torbu, cipele ili sandale. No, s druge strane, ako želite nešto upečatljiviju kombinaciju, možete je upotpuniti s detaljima u vidu nakita ili sunčanih naočala. Što god odabrali s crnom bojom nećete pogriješiti jer je bezvremenski klasik. U nastavku pogledajte najljepše crne komade iz aktualne high street ponude.

cos
cos
cos
cos
cos
cos
cos
cos
cos
cos
cos
cos
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara

Foto: Instagram, Mango, Zara, COS.

Učitati još
Zatvori