Street style inspiracija: Olivia Palermo u high street haljini

Street style inspiracija: Olivia
Palermo u high street haljini

Olivia Palermo bila je jedna od prvih zvijezda street style scene krajem prošlog desetljeća. Baš kao što su paparazzi fotografi slijedili hollywoodske zvijezde ne bi li ih uhvatili u njihovom najgorem izdanju, modni paparazzi fotografi slijedili su it djevojke poput Olivije Palermo na uličnoj modnoj pisti kako bi zabilježiti njihova najbolja izdanja. Olivia Palermo ih je imala bezbroj.

Svaki put kad bi zakoračila na ulice rodnog New Yorka, Olivia je nosila outfit osmišljen do posljednjeg detalja. Nebitno koliko je outfit naizgled bio jednostavan ili koliko je detalj bio decentan, Olivia ih je kombinirala besprijekorno i nosila sa stavom. Ubrzo, Olivia se našla na listama najbolje odjevenih koje su joj osigurale status it djevojke.

OLIVIA PALERMO U ZARA HALJINI

Uz kreacija prestižnih modnih kuća i mladih dizajnera, Olivia Palermo u svojem je ormaru uvijek ostavljala prostora i za high street brendove. Prije no što su ih nosile Kate Middleton i celebrity zvijezde, Olivia Palermo nosila je odjevne komade s high street potpisom. Njezine odlične kombinacije izgledale su dostižno svima. High street model odabrala je i za posljednji događaja – na Fabulous Fund Fair Olivia je nosila Zara kožnu haljinu.

Za večernji izlazak sa suprugom, modelom Johannesom Hueblom, Olivia je odabrala kožnu haljinu sa Zara potpisom. U crnoj boji s prednjim kopčanjem, novi high street favorit Olivia je nosila u kombinaciji s bralette grudnjakom od crne čipke, srebrnim cipelama, torbom i nekoliko sjajnih i efektnih komada nakita. Na izlasku, Olivia je preko Zara haljine od kože prebacila elegantnu sivu pelerinu.

Zara haljinu iz jesenske kolekcije možete pronaći ovdje, a njezina je cijena 229,90kn.

Foto: Profimedia, Zara

Učitati još
Zatvori