Style inspiracija: Elena Dizdar
Style inspiracija: Elena Dizdar

Style inspiracija: Elena Dizdar

Stil je dio naše osobnosti i izraz estetike koja se gradi godinama. Upravo, kroz rubriku Style inspiracija pronalazimo ljude s autentičnim izražajem koje ćete primijetiti na ulici. Ovoga puta u rubrici ugostili smo Elenu Dizdar. Sigurno ste njezin poseban stil već primijetili na ulicama Zagreba, a nas svaki put iznova oduševi njezin odabir modnih komada. Ukratko bismo Elenin stil opisali kao trendovski s dozom osobnosti. Odnosno, Elena slijedi trendove, ali ih specifično uklapa u  postojeću vlastitu estetiku. Postavili smo joj ključna pitanja u kojima daje odgovore za svoje modne favorite.

  • Kako bi opisala svoj modni stil?

Svoj stil bih opisala kao hrabru kombinaciju jednostavnih i izazovnih komada. Volim basic komade kombinirati s onim malo nesvakidašnjima.

  • Koje bi komade izdvojila kao ključne za ljetnu sezonu?

Izdvojila bih maxi torbu, u koju stane sve živo što mi treba za plažu. Pletene komplete i pletene haljine koje obožavam nositi, zatim badić na višestruko vezanje. I za kraj, nezaobilazni ljetni klasik, natikače u boji.

Ključni komadi koje možete nositi cijelo ljeto

Elenin stil je pomalo razigran, ali uvijek sadrži dozu klasike u kombinaciji s maštovitim outfitima. S obzirom na njezinu estetiku, ovog ljeta predlažemo ključne komade. Minimalističke nijanse s kojima ne možete pogriješiti, osobito bež nijansu koja će jako lijepo istaknuti preplanulu boju kože. Pletene haljine su must have komad sezone, a zajedno s njima bismo preporučili popularne Birkenstock natikače koje možete kupiti na Zalandu.

Maxi torba u obliku cekera ili shopper torba je funkcionalan, a istovremeno stylish komad koji će vam ovog ljeta sigurno trebati. Posebno bismo izdvojili cekere koji su ovog ljeta veliki hit, a mogu vam poslužiti kao torba za plažu ili gradsku kavu u kombinaciji s dugom haljinom. Ljeto je u znaku autentičnih outfita, stoga se poigrajte s modom na pravi način i zablistajte poput Elene, koja nas svaki put iznova oduševi svojim odabirom.

Učitati još
Zatvori