Street style inspiracija: Emili Sindlev
Street style inspiracija: Emili Sindlev

Street style inspiracija: Emili Sindlev

Moda je fluidna i brzo se mijenja, a kolekcije nam dolaze na tjednoj bazi i jednostavno smo kreativno zasićeni. Stoga se postalo teško modno inspirirati na pravi način i odabrati komade koji će naš stil učiniti autentičnim. Upravo zbog toga u rubrici Style inspiracija jednom tjedno biramo osobu koja nas svojim prepoznatljivim stilom inspirira da promislimo o modi iz neke druge perspektive. Riječ je o osobama različite estetike kako bi bilo dovoljno raznoliko za svačiji ukus. No, s druge strane imati stila ne znači da se neko nosi kako se i mi nosimo nego da je poseban u vlastitom izričaju. Ovog puta biramo dansku modnu stilisticu Emili Sindlev.

Stil koji je autentičan i prepoznatljiv

 

Emili Sindlev je danska modna stilistica i kreativna direktorica Emili Sindlev poslovanja. Kreativka koja je često zapažena na streetstyle sceni, osobito kada je u pitanju Copenhagen Fashion Week. Naime, estetika Skandi djevojaka je specifična. Konkretno je riječ o basic minimalizmu ili šarenim kombinacijama prepunim kreativnog modnog slaganja odjeće i detalja. Emili definitivno spada u drugu skupinu, i predstavnica je estetike novih Skandi brendova poput Gannia, Rotatea, Stine Goye i ostalih. Nama se njezin stil jako sviđa jer je neopterećen, a istovremeno unikatan i maštovit.

Moda je igra za hrabre

 

Moda je zaista igra za hrabre i treba bez straha koketirati s njom. Često se začahurimo u kalupe koje su nam drugi nametnuli, a zaista je oslobađajuće kada izgradimo vlastiti izričaj u kojem nas nije briga što drugi misle. Ova sezona je u znaku vibrantnih komada i color blocking kombinacija u kojima spajamo nespojivo. Upravo zbog toga je Emili naš izbor jer vješto slaže nespojive kombinacije i boje i tako stvara savršene outfite. Od ključnih komada za ovo ljeto koje nosi Emili, izdvojili bismo chunky sandale, haljinu, mini torbicu, shopper torbu, natikače na petu i sunčane naočale.

Mona
Zara - kratke hlače
Max Mara Weekend
Karla
Karla
Gucci - Optika Anda
Comma

Foto: Instagram, Mona, Karla, Zara, Optika Anda, Comma

Učitati još
Zatvori